Är sååå trött.

Orkar iiiiinte.... jag vill inte vara med o leka längre. Är så konstant trött alltså. Skulle kunna sova hela dagarna. Nu vill jag flytta. Ingen som vill köpa vårt hus så vi kan flytta till Karlskoga? Har inget jobb, inget körkort. Men det ska jag ta nu i Oktober eller i slutet av September. Sen blir det söka jobb som en jävla tok. Står inte ut med att gå hemma o "vänta" på att bli utringd. Kan liksom inte planera något om dagarna eftersom jag måste sitta hemma o "vakta" telefon. It´s suck. Very bad. Jag vill bo i Sthlm. Fan. Slippa behöva tänka på någonting. Vill jag åka till stan, ta pendeln eller tunnelbanan. Lätt som en plätt. Ska man åka till ex. örebro med buss så får du fan planera 2 dagar innan för att allt ska passa in med busstider osv osv. Det här borde egentligen vara den lyckligaste tiden i mitt liv. Men Icke. Inte så länge jag bor här o bara går hemma o dagarna. O inte får jobba någe. Bor på fel del av landet. Kanske sa börja plugga i stället? Till sjöingenjör eller sjökapten. Men det blir i Kalmar. O det är åt helvete lång bort från allt. Men iaf nåt att göra om dagarna.


Nu ska jag sluta klaga o laga Pannkaka m. vispad grädde o äppelmos till mina små Älsklingar. Ha en bättre dag än mig idag.


Hej Hej..

Johanna


Nej, nu står jag inte ut längre.

Händer inget drastiskt i mitt liv snart så vet jag inte vad jag gör... För nu orkar jag inte sitta här längre och bara vänta o vänta o vänta. Vänta på vadå ? På att mitt körkort ska ramla ner i min postlåda? Nej. Då måste jag nu vänta tills Okt. för att få mitt jävla körkort. Orka. Jag hade sett framemot att åka dit nu i Sept. Sen och inte veta hur/när man får jobba eller inte. Jag ska söka ännu mer jobb. Igen. På vad som helst. Känner mig ganska desperat nu. Skulle kunna gå över både hav o eld för att få ett jobb. HELTIDSJOBB. Bryr mig inte vart i detta avlånga land det ligger. det måste ju bli utanför denna del av landet iaf. För det finns inga jobb här så. Fyfan. Fyfan. Fyfan.


Skitsamma. Vi var i Sthlm i helgen. Bara Jag, S. o alla barn. Bodde hos pappa. MYYYYS. Vi var ute i stan runt 12timmar på lördan. Åkte båt med Strömma. Under Sthlm´s broar. Sen vart det en promenad över till GrönaLund. Barnen åkte lite karuseller. Ååååh vad Lilla Maxen skratta när vi åkte "tåget". Shit. Man hörde han hela tiden. Jag satt med Josefin längst bak o  Max satt med S. näst längs fram. Men han sken med heeeela ansiktet. Gulligt. Elefanterna och kärlekstunneln åkte vi. Sen avslutade vi kvällen på Mongolian Rest. På Drottninggatan. Åt Asiatisk Buffé. Ååååh vad det var gott. Sen igår så kom bästa Jana också. Med sin vovve Mary :):) Så vi tog bara en liten promenad in till Sumpan sen åkte vi hem. Fan vad skönt det var och få komma iväg. Åååååh. HOME SWEET HOME. Snart ska jag hämta 2 av mina 3 troll också. 2 på dagis o det största trollet är i "skolan" så han ska vi hämta vid halv 2. Så have a nice day. Nu ska jag dricka mitt kaffe.

Pussar och Kramar / Johanna

Tjollahopp !!

Jobb ikväll... blir det. Ska jobba som vanligt i Grythyttan. Ååååh vad roligt. Och mina barn är så underbara. Jag märker inte ens av dom. Dom leker så himla snällt på golvet framför tv. Och min lilla flicka har blivit stor. Hon går runt utan blöjja på dagen. Hon går på toaletten. Men på natten har hon blöjja på ännu. Vart tar mina barn vägen? Dom blir stora. Oliver börjar ju förskolan nu. Kommer komma hem med läxor osv. Aja. Man måste ju gå igenom sånt :) Någon som känner sig manad till att komma hem  till mig och tända en brasa? Jag ska duscha innan jag far till jobbet. Nej. Nu strömmar det ljuvlig musik i mina öron, så nu ska jag passa på att göra ett ryck eller två.

Njut av dagen. För det ska jag göra :)

Pussar och Kramar. Johanna

Godkväll !!

Jävla skitkväll.... kan inte säga nåt annat. Min syster håller på och ska ha hjälp att hitta ett hem till sin hund. Men sen när man har ägnat halva jävla dagen och hela kvällen så säger hon: Nej, det blir för jobbigt. Bara för att det HELT plösligt handlade om att HON skulle få betala pengar och inte fåin pengar. Då skiter jag i om hon avlivar hunden eller inte. Ska hon inte få komma heller och klaga till mig. Böir så jäkla trött på allt. Varför ska dom va helt mongo ibland för? Finns 3. Nämner inga namn. Eller ja. 4st om man ska va helt ärlig. Men jag tänker inte slösa någon energi på folket. Usch. Jag har nog med mitt. Inte för att Mitt är något problem. Utan något som är självförvållat. Ångrar inte en sekund.

Jag sitter och lyssnar på "mys"låtar. Sånna man vill höra på när man vill koppla av hjärnan lite. Mariah Carey bl.a Jag sitter och tänker på framtiden. Undrar hur den kommer se ut. Det känns som jag redan har den spikad. Till det bättre. Självklart. Såfort jag får lappen så blir det andra bullar. Då ska vi skakas om Johanna :):) Nej. Nu ska jag gå ner i källaren och hänga upp Josefins täcke sen slänga in en ny maskin. Så höra vi i möra :)

Pussar o Kramar Johanna.

Jobbig dag idag !!

Var en tung dag idag... Började med att man hörde larmet ringa men "råkade" hitta Snoozeknappen 2 gånger. Sen när jag såg att klockan var 5.50 flög jag upp ur sängen. Gick på toaletten. Väckte mina 2 underbaraste Hjärtan !! Tog på dom kläder och in i bilen. Lämnar på dagis. Sen kommer jag till jobbet och där ska man jobba tills klockan är 16.00. Jag tycker dom dagarna är jättesköna. Då får man så mycket gjort känns det som. Men det var en tung dag. Varmt som bara den. Svettig som fan vart man av att springa som en tok överallt. Sen åkte vi och hämtade gullungarna. Åt mat. Nu ligger dom och kollar på Lotta på Bråkmakargatan och Emil i Lönneberga :)

Snart kommer min bästa Pappa hem också. Ååååh vad jag saknar han. Längtar till vi ska ha Kräftis. Då ska pappsen komma hit. Då blir det Kramkalas. Sen har jag mitt efterlängtade körkort snart också. Jag och älskade Syster ska åka till Lindesberg och gå intensivkurs där. Runt den 9 September. Vi kommer ju lätt lyckas. Herregud. Sen blir det åka av :):)

Denna låt vill jag ägna min Älskade Syster Jennifer. Hon älskar denna låt. Såfort jag hör den så måste jag lyssna klart på den. Jag är sååå stolt över henne. Puss Älskade hjärta. Och massa Pussar till Mosters favoritpojke. PussPussPussPussPuss.


Fyf*n.

Blir bara fetare o fetare för varje dag som går. Ingen aptit. Mår kroniskt illa. Ingen ork till nånting. Vet inte vad det beror på. Har gjort gravvtest. Negativt. Jag tänker inte gå till sjukstugan heller om jag inte får ont så inåthelvete eller tuppar av eller nå. Tycker inte man kan bli fet om man inte får i sig nåt. Jag ser gravid ut. Alla tittar liksom. Fy. Sen har jag fortfarande Stockholmlängtan. Vill dit NUUU. :( Lättare sagt än gjort. Ändå ingen hemma. Jo. Syster J. i Ösmo. Men det är typ, orten som Gud glömde. Finns typ, NADA. Tar typ. EVIGHET med tåg till och från City. Sen mamma finns. Men hon bor i V.tuna. Långt att gå. Tänker inte be henne hämta heller. Lika bra så. Nej. Ses senare. Trött som bara den.

Pussar och Kramar / Johanna

Usch, Fy, Blä..

Piss och Skit är allt jag säger. Trött. Rastlös. Tröttare. Jobbat. Ska jobba mer. Åååååh. Jag såg min kompis lilla bäbis Leo på datan igår. Fyf*n vad fin har ÄR då. Äntligen fick hon bli mamma. Alla Grattiskramar till Dig Maria o Jason. Nog om det. Oliver börjar i skolan den 18 Augusti. Kan inte fatta att MIN. Bara MIN Oliver ska börja skolan :( Mamma kommer gråta floder 1a avslutningen. Tur att det är ett år kvar tills dess :)

Nu börjar jag sakna min familj i ElStockholmo också. Nåt så brutalt. "PappaAbstinens". Har ju jordens finaste och bästaste pappa också :) Nej. Det blir och fortsätta här nu innan mina 2 av mina 3 ska lägga sig för natten. den stora är hos sin Fader. Passa på innan skolan börjar. Ha det så bra så höres vi :):)

Pussar o Kramar / Johanna 

RSS 2.0