Oj, länge sen !

Hellu !!

Förlåt att jag inte har skrivit på länge, men jag har tillbringat nästan en vecka med min Älskade Pappa och syskon i Sthlm. Underbart alltså. Hade med mig min fina lilla bäbis. I torsdags när jag kom till Pappa så vart det lite kalas för Mamma har fyllt .Så båten var full, ordagrant. Vart ganska så lagom kalas (: Träffade min gumma F också. Det var väldigt roligt. Så på fredagen skulle vi gå på promenad. In till stan. Men då vart det såååklart pissväder. Vi fick åka buss och sen gå grnom hela stan för att komma till vår destination. Men det var trevligt. Finns ju liksom kläder. Sen avslutade vi på Kinakrogen på hemmaplan. Sen på lördan så var det ju Fotboll. Sverige-Portugal. Pappas jobbåt ligger i Portugal så han och hans kollega hade slagit vad om med 2 lotsar att Svergie kommer vinna och tvärtom. Så dom var tvugna att titta. Och när han kom då. Det snyggaste jag någonsin sett. (Man får tycka människor är snygga fast man har Partner). Jennie satt som ett plåster på honom. Pinsamt. Hennes kille låg en trappa ner och sov. Hum. Min syrra fick hennes bilinbrott. :(
Ett alkispar hade slagit in rutan och öppnat dörrn. Men dom snodde ingenting. För dom såg när vi bar in 10 lådor öl. Då så fort vi gick iväg så PANG. Polisen gjorde ingenting. Men det är den skönaste resa jag gjort på väldigt länge. Stackars Stefan fick vara hemma med Oliver och josefin och ta hand om huset :) Han har vart jätteduktig. Pappa gav han allt beröm i världen. Han är bäst. Han håller på att tepetsera Sessans rum också. Jättefint. Tack S.

Solen skiner =)=) Snart kommer våren på riktigt. Hos pappa hade krokusarna slagit ut runt Råsunda. Litet leende jag fick då ? Hehe. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Men jag måste ta mitt lilla barn som drar i mig =)

Hörs. Ciao.

Måndag

Somvanligt !

Ja, vad säger man? Man har väl bjudit på sig själv för mycket. Enligt vissa. Ska bli så grymt skönt att åka HEM. Ska bara mysa me Vänner och Familj. Har med mig Lillpojken =)
Vi ska göra Stan osäker..


Varför ska allt vara så sjukt för ? Man tror att allt är bra, men sen är det som att vänd på en 5-öring ungefär. Jag hoppas för allt i världen att jag får jobbet alltså. Då kommer man bort från PROBLEMEN ett par månader. Hinner samla sig själv. Bara vara med familjen. Och Vänner. Självklart kommer jag sakna min familj här oxå. Stefan och barnen. Kommer va skönt, men ändå jobbigt. Menmen. Man behöver fräscha upp sig lite ibland. Vara med folk man blir uppskattad av. Och inte bara duger ibland. Men nu ska jag hämta barnen. Ha en bra dag!

PussKram!

Usch,Fy,blä !

USCH !

Idag mår Johanna dåligt. Vart kanske någon öl fööör mycket igår. Ont i hela kroppen för att jag dansade igår. Ont i ryggen för att jag har bakat nonstop i 4 timmar. Tårtor, kakor osv.osv. Barnkalas. För Två av mina Änglar har fyllt år. När alla har åkt hem då ska jag städa, vila, laga mat. Orkar inte skriva just nu. Återkommer !

Ciao.

Härlig Tisdag.

Japp..

Härliga Tisdag. Solen skiner. Det droppar från taket, min kusin har blivit Pappa i går, Oliver blir 5 år idag. Bättre kan det inte bli. Så på lördag ska vi ha kalas för min lilla flicka blir 2 imorgon (onsdag). Så min syster från Kalmar kommer upp iallafall  (:
Knallblå himmel.... Me like. Nu ska jag gå och byta blöjja på Maxen. Hörs sen


CIAO

It sucks !

Helt sjukt!

Det är ungefär imitten på Mars. Och det är fortfarande tokmycket snö och -13 grader. Ska vi aldrig få varmt och sommar? Bara för att det blev en bra vinter så betyder det inte att den ska bli lång för det. Man hade hopp om våren hela veckan för solen har skinit och det har smält och droppat. Sen PANG. Snorkallt och halt. Fyfan. Sånt kan göra Johanna deprimerad.

Sen allt löst folk i Hällefors som ska kalla sig för "vänner". Vart finns dom när man behöver dom ? Sen när man frågar om man ska hjälpa dom så tackar dom Nej. Då vill dom inte ha hjälp. Får dom skylla sig själva. Vi hade jättebra relation fram tills 3 månader sen kanske. Då har allt åt ut i sanden. Man känner inte att man är Välkommen in i familjen heller. Jag VET att det är några som skulle göra vad som helst för att få ut mig ur familjen. Men är man så många så blir det ofta hälften/hälften. Dom är bara avundsjuka för att jag tar hand om Min familj. Alltså mina barn o gubbe. Bara för att jag har barn så är jag väl fan inte låst för livet? Jag har lika stor rätt som S. att gå ut och roa mig. Men man väljer ju sina vänner. Skulle det funnits krogar.. FINE. Men nu finns det bara Fjortisfester överallt. Den dagen mina barn hänger på sånna fester då blir det inte kul för den som har fest iallafall. Men vem vet, jag kanske inte bor kvar här i Hällefors då. Det får tiden avgöra. Ser man förändring så. Men det är svårt att lära gamla hundar att sitta. Gud vad jag älskar mina barn. Över allt på jorden. Ingen/inget ska få göra dom något illa. ÄLSKAR ER !!

Ciao.

Mina vackraste !


Tisdag

Lite tankar !

Idag kommer min älskade pojke hem. Mammas pojke. Jag ska krama sönder honom tror jag! Fatta hur mycket man älskar sina barn egentligen ? Den kärleken går inte att beskriva ens.. Kärlek till någon kille kan man alltid förklara eller till någon vän, familj. Men inte för sina barn. Oliver blir 5 år nu. Kommer ihåg när han låg i min famn vid bröstet och snutta och sov. Luktar såååå himla gott. Önskar dom kunde lukta lika gott hela livet. Sen Josefin då. Hon blir liksom 2. Hon är den häftigaste tjej jag någonsin träffat. Skön personlighet, självsäker, självförtroende... TOPP. Maxen. Bäbis. Han kommer alltid vara Mammas bäbis. Stackars han. Haha. 25 år. "Kom och sitt i mammas knä". Hemskt.




Usch !

Killar, vad är dom bra för ? Dom finns. Ja, men finns dom bara för att sprida sin säd ? Vem har kommit på en penis? Finns det något fulare än  det ? Feminist? Kanske. Tjejer är också vidriga. Snackar så mycket skit om andra hela tiden, falska. Allmänt vidriga. Jag gillar inte tjejer. Visst. Vissa såklart. Som K, T, mina syrror såklart. Och min lärare trodde att jag hade fuskat också. Bara för att jag lämnade in en bra uppgift så trodde hon att jag hade fuskat. Alla har väl bra dagar? Eller ? Man ska bara tänka på sig själv och dina problem. Skit i alla andras om dom inte kommer och pratar med dig. Men håll dom för dig själv då... Anti Johanna. Jag älskar mitt liv. Så jävla mycket. Har massor med saker kvar som ska uträttas innan jag dör iaf. Mina barn ska växa upp, det är ingen lätt match. Man missar så himla mycket. Försöka ta vara på varje dyrbar minut som finns med dom. Om dom så ska sova i min säng. Då kan man inte ha sex heller. Ännu bättre. Det är så himla skönt att skriva av sig. Man bär på ett tryck över bröstet när man börjar skriva. Sen när man har fått skriva av sig så svävar man på moln efteråt. Grymt skönt. Snart ska jag till dagis och hämta min lilla Sessa. Sen hem och tvätta. Hörs.

Mors !!


Söndag

Hej !!

Som vanligt är det jordens tråkigaste dag. Det snöar IGEN, kallt, ruggigt. SÅnna här dagar passar bara 1 syssla. Hushållssyssla. Som städa, tvätta, laga mat osv. Har gått 8 kilometer idag med familjen. =) Samma igår. Jag har precis lagt Max i sin storebrors säng för hans säng måste sänkas. Han hittade jag på skötbordet senast igår. Lite scary. Får han för sig att lyfta på benet, ByeBye och sen SKRIIIIIIIIIK.. Han har börjat ställa sig upp nu. Han tar tag i allt han hittar och ställer sig upp. Visst, det är väl kul att han har blivit så stor, men det finns ju risker. Han kan slå ut hans småtänder, få ett jack i huvudet. Min lilla kille =( Han börjar bli stor nu.

<3

Tjohoooo !

Jag sökte jobb i Sthlm för ca 2 v sen. Sommarjobb, eftersom jag inte är särskilt övertygad om att jag får nåt i Hällefors. Igår fick jag mejl om att jag skulle lämna in CV och varför jag sökte till Sthlm när jag bor i Hällefors? Sen idag ringde dom. Jag ska dit på intervjuv 25/3, 09.00. Jippi. Spelar ingen roll om jag får det eller inte. Men det roliga var att folk ringer till Mig. Det har ju inte hänt alltför ofta. Men man hoppas ju att det ska gå vägen. Ett äldreboende ute i Haninge. Niice.

Enjoy the day.
Puss.

Torsdag

Usch. Idag är det inte alls någon bra dag. Toksnöar, ingen i min familj från Stockholm vill komma ner och hälsa på heller. Man känner sig ganska utanför ibland. Sen går man hemma heeela dagarna och gör samma sysslor hela tiden. Vaknar, byter blöjjor, städar. tvättar, lagar mat, pluggar, städar igen, byter blöjjor, badar ungar, lägger ungar. Går på nerverna hemma. Ge mig ett jobb NU. Eller ett nytt liv. Men då vill jag bestämma själv hur det ska se ut. Visst, det ända man kan se fram emot är väl kanske helgen. För på Söndag kommer min kille hem. Oliver. Min stora son. Han blir 5 år om 2 veckor. Det var som igår han föddes. Jag tycker så synd om honom. Alla är så elaka mot honom jämt. Bara för att han sitter vid datan så kommer folk och lägger sig i hur JAG ska ta hand om mitt barn. Och snackar en massa skit om min familj hela tiden. Din syrra, din syrra. Jadajada. ORKA. Min familj är den bästa som finns. Hur skulle ni känna om jag snackade skit om någon i Er familj ? Oliver får skäll för minsta lilla. Både hos sin Pappa och här. Som inte han känner sig oönksad? Det är väl därför han är som han är. Han vet hur han ska bete sig för att få uppmärksamhet. Och i Hällefors finns det inget att hitta på med ungarna. Jo, man kan gå till en lekpark. Tjoho.. Kul. I Sthlm kan man iaf ta dom på Bio, museeum, badhus.  Vadsom. Men inte här. Här kommer man bort med ungarna om man pker till Sthlm en helg till Morfar eller hem till nån Vän. Oliver får alltid följa med mig. Aja. Nu måste jag göra lite lunch åt Josefin. Skriver kanske en rad till senare...

Ciao.

Lill Max !

Han är så himla skön. Han är 8 månader. Idag låg han på golvet i Josefins rum och var knäpptyst. Jag såg att han låg och mumsa på en Ballerina som hans kära syster hade gätt han. När han så att jag kom så började han gömma så mycket han kunde i handen och i munnen och vart jättearg. Jag tog Josefin i handen, gick med henne in till köket och gav henne ett smörgåsrån som hon skulle ge till Max. Men han ville inte ha det. Jag tog lite lite chocklad från Ballerinan och la på ena hörnet. Då jävlar vart det ryck. Det skulle han ha. Men nu har han somnat hos pappa i soffan. Mysss. Maxen
Hörs senare när man duschat och lagt ungar !

Ciao.

FAAAAN !

Min nya Blogg. Och den ända. Min andra fuckade sig. Bar skaffa en ny =(=(
Har suttit flera timmar och trixsat, då försvann alla koder. ASKUL.. Nej. Men nu är denna under "rekonstruktion"... Under kvällen uppdateras den på nya finesser ! =)

See u later !

RSS 2.0