Godkväll !

Snart så !

Jag håller på att göra om den lite. Nya färger, header osv :) Det får duga för ikväll. Fortsätter imorgon :)

Satan vad det blåser ute. Märks att det börjar bli höst :( Men ändå, det är vackert ute då.
+ att man har Kräftskiva med. Vi hade det i lördags. Satan i gatan vad fulla vi vart. Jag, Farf, Pappa o P. somnade på golvet i köket. Hehe. Men klockan var dock 4.30 också så. Sen vakna jag och sa att vi kanske ska lägga oss? Det gick ju åt 4 L sprit, 2 lådor öl. MYGUD att man mådde dåligt dagen efter. Ni missa nåt Brudar :)

Aj. Jag har spänningar :/ och en förbannat jävla jobbig halsbränna. Usch. Kanske har magsår? Undra om man känner att man har det? Det är ju liksom farligt att ha det.



Min mamma är för rolig. Hon och hennes man ska gå till sjukstugan och göra prover för att se om någon av dom har Svinflunsan. Bara för att dom har varit förkylda så länge. Dööööh ? H Y P O K O N D R I K E R !

Nej. Sängtajm. Asatrött. Men jag ska skärpa till mig med mitt Bloggande. Nu är jag ju hemma, så då måste jag ju sitta lika mycket som förr. *smäll på fingrarna*. Alla mina 3 Hjärtan sover. Tror jag ska krypa ner hos den stora inatt. Oliv. Mitt stora barn. Shit, han är redan 5,5. Sista året på dagis. Börjar skolan snart.
J A G   H A R   I N G A   B Ä B I S A R   K V A R :(
Man blir ledsen när man tänker på hur fort tiden går. Men den har man gjort något härligt. Fått dom små liven.

Nä. Nu får jag stoppa skrivklådan och tänka på refrängen. Gubben kommer väcka hela huset imorgonbitti. Då vill jag gärna vara LITE utvilad.

PussPussPuss.


Hemma igen :)

Yess!!

Nu är man hemma igen. Skönt. Myyyyycket fylla. Har en tendens till att bli det när man är på Åland. Jordens finaste bröllop. Var väldigt nära gråten. Men glädjetårar :) God mat. God dricka :). Stefan var Bestman. Jättefin...

I helgen är det Kräftis på Släggvägen. T. Om du har möjlighet och titta förbi. Varsågod. Dörren är öppen. Samma sak gäller K. Men du jobbar ju. Så det blir nog lite sent och segt.

Nej. Nu blir vässa nötterna och sen sängen

Puss och Godnatt världen.

Bröllop idag !

Ett kort inläg...

Har inte tid och sita här, ska slinga håret, ducsha, stryka klänning, kavaj. Make uppa mig lite :)
Men jag skriver lite mer sen när jag kommer hem på hemmaplan om min Fantastiskt mysiga helg. Mkt skratt, stress, fix, Öl, lite sömn dock. Men det hör nog till. Men jag vill ge Gumz ett STORT tack åt en trogen vän som ställer upp på mina 2 av 3 troll. Grattis i efterskott också Vänne..

Nej. ner i källaren och leta efter Weddingtrollen :)

Puss Puss / Från Utlandet :)

:)

Snart så !

Imorgon, Söndag. Sen blir det heeeeem. Till familjen. För att sen åka tillbaka till huvudstaden igen. Hehe. Möhippa. Men blir bara borta en dag, så det är lungt. Längtar så jag blir tokig alltså. Jag vill hem. Hem, HEEEEM. Nu. Kan ingen komma och hämta oss ? ;);) Nej. Ingen som kan. Vet. Nu blir det sängen.

Godnatt Världen.

Puss

RSS 2.0