Sista Mars - 2010

Jaha? Vad blir det här?

Sista Mars. SNÖ.Tokmkt snö. Mer ska det bli. Usch, fy blä. Nu får vintern vara över. Jag ska jobba hela påsken. Fan vad nice. Sitter och väger om jag ska ner i kalla källaren och hänga tvätt eller om jag ska skita i det och
hänga den imorgon? Får nog bli imorgon. Mina barn får vara hemma imorgon. Oliver ville det. Så det blir inte upp tidigt imorgon, släpa upp barn och iväg till dagis. Åhh. Oliver har läsrt sig cykla. Ingen än lyckligare än jag. Min stora kille. Börjar skolan, lärt sig cykla. Blivit skitstor på bara en kort stund. Imorgon blir det vår imitt hem. Jag ska vädra ut ALLT. Jag städa idag. Skura alla golv o allt. Ska nog byta gardiner imorgon. Skönt.

Det här kommer bli ett långt inlägg. För jag har en väldigt stor sak jag måste skriva av mig om. Min "mamma". Jag kommer inte ha någon Mamma kvar snart. Hon har svikit mig såååå mycket. Inte bara mig. Mina barn. Dom frågar efter Mormor hela tiden. Ska man behöva ljuga för sina egna barn? Nej. Så jag har tagit ett beslut. Jag kommer klippa med henne. Allt vad Mamma och Mormor heter. Men jag vet inte hur jag ska framföra det. Inte via telefon. Får nog bli ett brev. Mail kollar hon inte ens. Jag känner mig totalsviken. Har inte kännt efter innan. Men när Jossan o Oliver fyllde år nu i Mars. Så bjöd jag in henne och mina bröder. Inte hennes nya gubbe. Då som VANLIGT. Kom hon med undanflykter. "Inga pengar, onödig resa, ingen vill följa med, ont i huvvet...". Ja. Nu vet jag att om VISSA läser min blogg nu. Så kommer dom be mig ta bort detta inlägg. Men det här är mitt sett att få ut allt jag känner. Både bra och dåliga saker. Vet inte vad som är rättvist för oss båda. Men för min del kvittar det.Hon sa till sitt EX mamma. Att hon bara har  barn. Det är hennes grabbar hon har efter oss. Men hon har liksom 9 barn och 5 barnbarn. Men frågar man henne varför hon säger att hon bara har två och om hon skäms över att ha så många barn. Säger hon inget. Jag har aldrig känt mig älskad av henne. Den som ska ha all eloge är min Far. Den bästa människa på jorden. Han har haft oss alla 7 barn hela vår uppväxt. Utan klagomål ingenting. Det är bara något han har gjort. Och jävligt bra också. ÄLSKAR Han massor. Nu ska jag borsta mina tänder och duna. Men jag ska skriva mer imorgon och uppdatera. Sov gott alla. Pussar och Kramar.  / Johanna  

Fredag. Men dötrist.

Idag ska jag leka med svärfar heeeela dagen.

Jag och Josefin o Maxen ska gå hem till Farfar och hämta han. Sen ska vi ner till samhället och inhandla lite saker. Hårfärg bla. Tror jag ska bli rödtott :) För det blir klippning till veckan. Skööööönt. Vet inte riktigt hur långt eller kort än. Jag vill gärna ha långt. Men halvlångt duger med. Jag är ju så jävla håröm. Sen har jag beställt arbetskläder via jobbet. Det nlir rabatt om man bestället flera st från samma ställe :) Så jag har beställt en ljusrosa och en ljusblå tunika och vita arb.byxor. Skönt. Nu är det bara en skylt jag ska ha. Där det står UNDERSKÖTERSKA på.


Är sååå trött idag. Men med lite bra musik och lite kaffe så blir dagen bra. Mina 2 små hulliganer är uppe också. För deras Far har en tendens till att inte veta att det ligger folk och sover när han går upp. Utan man kan klampa lite mer och låta lite mer. Nu är han på väg hem till hans chef och ska hämta upp han för att sen åka på Byggmässan i Älvsjö. Sen ska han hämta min stora Älskling hos sin pappa. Oliver kommer hem idag. Weeeeei.
Så han kommer hem sent. Jag kommer aldrig få Farfar att stanna kvar till ikväll. Men några timmar iaf. Han kommer komma tillbaka sen när Stefan kommer hem. Så. Göran kommer nog.

Nu fick jag en askonstig känsla i kroppen. Som jag inte har haft på aslänge. Glädje. Var ordet. Fast det inte är sol och varmt, så vart jag fan glad. Idag av alla dessa dagar? Nu börjar jag sakna min Pappa också. Och mina syskon. Men Mosters favoritprins kanske kommer till Moster under Påskhelgen. JAAAA. Mor/Far/Son ska åka från Åland Torsdag. Kanske. Då blir det kalas här också. För syrrans man fyller 35 den 4 April. Grattis Finne :):)

Nu ska jag gå och byta blöjja på 2 barn. Men ha det bra. Puss sålänge.

Redan Onsdag. Shit.

Jobba ikväll också.

Skönt. Ska jobba ikväll, imorgon och på Måndag. Då har jag iallafall fått ihop ett par timmar till denna månad. Så det är skönt i kassan :) Ska laga lite lunch så jag kan få matlåda med. Korvstroganoff med ris. Sen lämnas barnen på dagis tills S. kommer och hämtar dom små liven. Han har bara 2 att hämta. Oliver är fortfarande hos sin Pappa :) Jag väntar på 2 sommarjobb. I Hällefors/Grythyttan och 1 i Norge. Fick brev från dom igår om att dom ska höra av sig till om man får jobbet eller inte. JATACK.

 

Nu ska jag stänga ner och bädda min säng sen laga lite mat. Men vi hörs sen.

Puss och Kram ! Mahal Kita !


19/3-2010

Idag blir min flicka 3 år !!

Tänk vad fort tiden går. Josefin blir 3 år idag. GRATTIS min Prinsessa. Jag kommer ihåg natten hon föddes sååå väl. Som det var igår. Men det är 3 år sen. Shit. Snart har jag inga bäbisar :(:( Hon hade med sig glass till dagis och bjöd alla där. Sen fick hon tårta. Chockladtårta hemma när hon kom hem med lillebror :) Paletöppningen var nog roligast. Hon åt inte så mycket tårta. Så nu spinger dom runt i bara stövlar, blöjja, tröjja och kepsar och dansar runt. Så söööta mina små. Fast jag har bara 2 hemma. Den stora är hos sin Pappa. Dom har kalas där borta för han nu med sin Farmor och kusiner. Han fyllde ju i Onsdags (17/3).

 

Just nu håller jag på och ska städa. Vart ner och köpt skurmedel så jag kan skura. Golven blir så skitiga i det här vädret. Fy. Men ändå måste man ut. Ska jobba imorgon också. Fast kväll. Så man kan ta nattsudda lite ikväll med gott samvete :) Men det kommer väl inte ett skit på TV ikväll heller. Och Let´s Dance har jag inte följt heller så. Får väl roa mig med att leka med barnen. Gubben ska snart gå och lägga sig så. Han är nog lite dragen redan så. Det blir att inta soffläge för han när han kommer hem. Då sover han tills ikväll. Runt 8 ikväll kanske han vaknar. Men sen den vanliga frågan. Vad ska man ha till middag? Står helt stilla. Ingen fantasi heller. Nu får jag nog sluta om jag ska fortsätta ha orken kvar att städa. Men ha en trvlig dag/kväll. Puss,


Torsdag. Hela dan !

Fiiiin va ?

Har gjort det själv. Bara "hittat" koderna på nätet! Jag ska bara lägga in foto på den. Jag är rätt nöjd med den här designen !!

 

Jobbat idag. Trött som ett as. Tur man har barnen på dagis till halv 3 idag. Hinner man slagga i soffan ett tag. Helt orkeslös. Igår vart min stora kille 6 år. Imorgon blir min Sessa 3 år... Har inga bäbisar kvar snart. För den minsta blir 2 i sommar :/
Tiden går så fort. Fick hem Olivers skolpapper också nu i veckan som ska fyllas i. Vilken skola jag vill att han ska börja i. Shit. Helt skjevt. Fattar inte. Man känner sig lastgammal fan. Och Finaste Fabian. Mosters lilla favorit prins. Han bor lite långt bort. Åland. Men han är 2 månader idag. Grattis Bäbis.. Puss i masssssor ! Från Moster o Kusiner !!  Och så Älskar jag min knäppa man. Han är rolig han. Våran semester i sommar är klar iaf. OM man inte får jobba. (Hoppas, hoppas) Jag har sökt sommarjobb hela sommarn så. Både i Sthlm, Norge och här. Buschen. Hehe. Nu ska Johanna slänga omkull sig ett tag. Hörs kanske senare ikväll !

Pöss everyone !

 

 


Tionde Mars - 2010 !

Tjing ! Onsdag idag. Snart helg igen. Fy vad tiden går fort. Men det är VARMT ute. Me like.

Jag trodde jag hade en ärlig vän. Men icke då. Man kommer inte hem till en vän och säger elaka saker om dens barn. Sånt sätter sig fast i huvet. Det spelar ingen roll hur full man är eller inte. Jag skulle aldrig kunna säga något illa om någon av mina vänners barn. Jag kommer inte kunna umgås med den här personen igen. Mina barn är mitt allt. Ingen ska någonsin få göra dom illa eller säga något illa om dom. Dom är små och oskyldiga. Mina Underbaraste. HJÄRTA !

Snart kommer Våren. Fan vad gött. Kan inte bli bättre. Såfort all snö försvinner, då blir det andra bullar. Ojojoj. Jag har på mig 3 månader sen att hitta tillbaka till min kropp ! Jag ska bli av med MINST 10 kg till sommarn. Jag väger nu 65. Ska ner till 55. Ca. Det är lagom. Nej. Nu ska jag gå och laga mat till mina Älsklingar.


Puss och Kram Alla.


RSS 2.0