Hej. Underbara Er.

Vilken dag!!

Den började underbart. Jag är så jävla glad att jag är rastlös. Men det finns inget att göra. Jag har städat redan. Väntar på att Leena ska skicka svar till mig ang. plugget. Sen kommer solen fram också. Kan det bli ännu bättre ? Fyfan. Ursäkta att jag svär :) Men jag har sååå mkt positiv energi som måste komma ut. Jag är såååå sjukt kär i min Man. Älskar mina 3 så otroligt mycket. Älskar allt va livet har att erbjuda. I feb. har jag och min Älskling varit tillsammans 4 år :) Och i helgen får vi hela huset fullt. Syster med Man från Åland. Pappa och syster från Sthlm. Syster o syster med enes gubbe från Kalmar. Så jag blir omringad av Löööööv i helgen :) Kan det bli bättre ? Shit. Jag sitter t.om och skakar lätt på handen. Det var länge sen jag hade såna här känslor. Känns som jag är nykär. I allt *Fniss* Och mina underbara vänner. Ni är också väldigt älskvärda. Vad vore livet utan sina nära och kära ? Utan vänner kan man inte klara någonting. Ibland väger kärleken till sina vänner tyngre än till sin käreste. Sen är jag klar i skolan snart. 400poäng kvar. Så till veckan ska jag ut på praktik. Underbart.
K. Vill du leka med oss i helgen? Om du inte har annat för dig. Då får du träffa resten av min syskonskara. Dom är mer störda än mig :):) 

Sen är det snart Jul. Den blir förmodligen på Åland. Då får jag vara med min syster som är höggravid då. Sen Nyår bli på Loka. Stefan jobbar ju där. Så han har Jour. Så vi ska bara vara Familjen. Men ha en bra dag.

Puss och Kram.

Igen...

Buhuuu..

Idag är det också lite jobbigt. Men jag ska ställa lite raka frågor nu så jag får rätsida på det hela. Ska man behöva gå och leva i ovisshet hela livet bara för att man är sååååå jävla kär så det gör ont i Hjärtat så fort jag tänker på det ? Jag måste kunna vara stark för mina barn. Min Familj. Jag tror inte mina tankar är sanna. Hon skulle nog aldrig göra något. Och han har sagt att han skulle göra slut och vara ärlig om något hade hänt. Åhhh. Jag blir sååå ledsen. *snyft* Varför förtjänar inte jag att vara glad och lycklig. Jag har ändå 3 barn. Visst. Jag är så förälskad fortfarnade att jag håller på att krevera. Vet int vad jag ska göra av alla känslor jag har. Kan ju inte gråta. Kan ju inte slå något/någon. VAD SKA JAG GÖÖÖÖRA ? (Detta handlar inte om mig eller min gubbe utan folk som lägger sina tyngder på mig)


Jag blir snart klar i skolan. Och då blir det söka jobb. Kan jag lova. Jag bryr mig inte vart jag får jobb. Jag ska bara ha ett. Så S. slipper känna att han bara måste försörja familjen. Så nu denna termin har jag gjort kalrt Geriatriken om Leena godkänner. Sen ska jag börja med Omvårdnad. Då är jag klar sen. 450 poäng. Då har jag hemsjukvård/sjukvård kvar. Känns inte lite skönt. Och om jag har klarat 5 kurser på 3 månader så borde jag fan kunna klara 1 på 1 månad.

Nej. Skit på Er. Nu blir det hårt här. Ska snart hämta barn på dagis. Hörs sen


Löve u ALL.
Puss.


Måndag..

Nu är det bra igen....

Imorse mådde jag så dåligt att jag inte vad jag skulle ta vägen. Men efter ett samtal från nån så vart allt sååååå bra :)

 

En fråga. Kan man vara svartsjuk på sin partner fast man själv har varit otrogen?

Det tycker inte jag att man kan vara.

Min kompis har varit otrogen mot sin tjej och själv är hon svartsjuk på sin flickvän. För att hon umgås väldigt mycket med sina EX och sms:ar hela tiden. Hon tror att hon smusslar bakom ryggen. Det är väl bara och ställa sin partner mot väggen och fråga rakt ut: Är det det mig du älskar och vill leva med eller vil du ha tillbaka ditt ex/vän? Eller?

 

Idag har jag rättat mina uppgifter i Geriatriken. Så snart blir det dags för Omvårdnad. Då blir det praktik :):)

Jag ska vara nere på Björkhaga. Och jag väger 65 kilo :):) Me like. Mer ska bort. Min mage ska jag operera. Jag ska göra en platt mage. Brösten skiter jag i just nu. Dom kan gott vänta. Dom är lagom för mig så länge jag slipper se mig i spelgeln *skratt*

Och på Torsdag kommer Pappa och Syster hem. Jaaaaaa. Och jag ska hämta ut mina väskor också.... Hihi.

Nu ska Johanna ner och elda så jag kan skura och skrubba barn :)

Ta hand om Er.
Carpe Diem Puss. Johanna


Ångestfylld Söndag

Usch fy  blä.

Är det idag. Jag känner mig lite deppad idag. Vet inte varför. Men det är nog för allt som händer i min familj i Sthlm. Man känner sig rätt maktlös. Kan inte göra något annat än att vara stöd via telefon. Det är ju alltid något. Men man vill ju krama om dom som är ledsna. Jag känner nu att jag vill bara bl klar med skolan så jag kan få ett jobb. Jag skulle lätt kunna flytta för att få jobb. Men S. flyttar inte när han har nya jobbet. Och eftersom jag inte har körkort heller så kan man inte jobba någonannan stans än Hällefors. Och där finna inga jobb heller för den delen. Men jag kommer INTE sätta mig i skolbänken än på ett tag nu. Idag kommer Oliver hem också. Så skönt. Har inte träffat han på 2 veckor. Men ikväll får jag krama om honom. Massor. Och det ska jag göra också. Sen ska jag ta vara på varje sekund jag har med min lilla familj. För imorgon kan det vara försent. Man kan inte förutspå vad som händer dagen efter.

 

Nej. Nu ska jag gå och leka med min lilla dotter. Bygga tågbana. Men jag ska skriva ett inlägg till under kvällen.
När man kan sitta ensam.

Ta hand om Er.

 

Pussar. *Hjärta*


Dagens Psykakut.

Vart går våra skattepengar ?

Inte går dom dit dom ska iallafall. Vi som betalar skatt i Sverige. Ska väl ändå få hjälp när man behöver det? Nej. Inte då. Bor man i Stockholm och är så långt ner i skiten i skallen så måste man först "Ringa sin husläkare". Det är tydligen dom som bestämmer om du ska få må bra eller inte. Inte du själv. Jag kommer fan inte att ge mig. Här i Örebro är det bara att lyfta luren och ringa ett jävla akutnummer så kommer en sjuktaxi. (Jo. Jag vet att det är så). Men i Sthlm måst eman ringa sin husläkare.. Haha. Det är såhär självmorden ökar i Sverige. Nu har vi fått det svart på vitt. Man ska gå och må dåligt Psykiskt. Man ska inte få ha ett glatt liv. Tack Psykvården. Varför ska man ha högskoleutbildning om man inte ens kan hjälpa folk? Ska man behöva komma in på en bår eller Akuten full med tabletter och sprit eller försökt skada ihjäl sig för att Ni. Psykdoktorer ska få upp Era ögon? "Oj. Hon/Han kanske behövde hjälp". Nej. Men ni sitter där och får så jävla fet lön medans vissa får leva på bidrag och inte ens veta om dom har mat för dagen till sina egna barn. Är inte det pinsamt?

Vad ska vi göra ? Vi kan inte göra ett jävla skit. Vi får facea och ta det som det är. BEGÄR INTE PSYKVÅRD I SVERIGE !!

Hoppas folk blir lika upprörd som jag.

(Det är inte jag som har försökt få hjälp. Utan en väldigt nära anhörig).

Puss och Kram.


Fyfan. Hahahahaha.

ÄNTLIGEN ETT ANSIKTE !!!

Men det är nog fan ett det fulaste jag har har sett. Lookalike fast med tuttar. HAHAHAHAHA. Hur fan har hon kunnat vart svartsjuk på henne? Mygod. Det blir nog ALDRIG mer så att hon ens en bryr sig om att hennes gubbe skriver med sitt ex eller att hon flörtar. HHHAHAHHHA. Shit. Det roligaste idag. Och dagen har inte ens börjat. Det fick mig att byta musik från Lugna favoriter till DJ Aligator. Lite skillnad. Shit. Ursäkta. Men jag har sett ett sånt fult ansikte, som är verkligt. Imorse. Min polare skckade det till mig på MMS. Det var hennes killes EX. Hon har vart såååå svartsjuk på henne för att han alltid messar henne och bestämmer träff och skit. Sen när han gick in på Facebook så stod hon bakom och frågade om han hade bild på sitt EX. Han visade. Hon fick gå ut och röka och ringa mig och skratta så hon fick ont i magen. Sen sa hon:  Jag ska ALDRIG mer bli svrtsjuk när hon eller han messar varann. Vill han sjunka så lågt från dom han umgås med idag till att bli med henne igen. VASSEGOD. Jag ska inte stå i hans väg. Och det var så klockrent. För nu sa hon till sin gubbe att han kune väl bjuda över henne på fest någongång. Och så skulle hon bjuda in mig. Men jag känner inte riktigt att jag vill komma. Nu för tiden får jag prioritera vissa saker i livet. Det räcker med att hon vet vad hon heter på Facebook. :):):)

 

Jaja. Skit samma. Låter kanske sjukt. Men jag är den lyckligaste på jorden idag. Dels för det min polare sa. Sen för att det snöar. Sen att allt bra är så jävla bra. Jag sk snart få hem min nya väska/väskor. Få se Hur många som kom. Har beställt en skitsnygg Gucci och Louis Vitton väska. Så om drygt 2 v får jag hem dom :)
Jag ÄLSKAR allt idag. T.om Leena. Hihi. Inget snus har ja heller. Shit. Och röka tänker jag inte göra. Sånt kan jag inte göra nykter nu för tiden. Visserligen bra. Men ändå meningslöst. Nu får jag ta mig i kragen. Jag har slutat med Kaffe. Snart cigg. Snus också tror jag. Alkohol blir mkt tuffar med tanke på hur mkt S. dricker. Men jag ska bita ihop i helgen. Klarar jag denna helg, så klarar jag fler. *Klapp på axeln och hålld tumme*.


Far kommer hem snart. Syster kommer hem snart :):)
Det är bara Pappa, J. J. S. o R. jag har kontakt med i min familj. Dom andra är så jävla fina och pryda. Look at me, look at me. Tvi. Man duger bara när dom har så jävla tråkigt att dom måste ringa en tråkig person. Ungefär. Men det bryr jag mig inte om. Vill dom kriga, ska jag kriga. Snart bär det av till dagis.

Men ha en superdag som jag ska ha. Så hörs vi. Take care. Always.

Puss.


Idag har jag väldigt knäppa funderingar...

Shit...

Jag har så himla ont i min mage. Men när jag ligger på rygg så känner jag att det är antingen magsäcken eller tarmarna jag har ont i. + att jag har hästskonjure. Som jag inte alls vet vart dom sitter förutom framme. Och det kanske är dom? Fan. Jag stod och städa mitt kök då slog det mig att jag kanske borde gå till en läkare som får kolla. Ta alla prover i världen. Jag vill veta om jag har något som kanske är allvarligt. Jag kanske hr cancer. Eller magsår. Eller något annat. Men i Hällefors kan dom inte göra annat än att klämma och trycka. Sen får jag remiss till röntgen eller vad det nu blir. Men jag vågar inte gå ner. Jag ska prata med S. om detta. Det är lika bra att man får reda på om man har npgot medans man kanske fortfarande kan göra något åt det. Eller? Jag var inne på att man kanske borde skriva ett Testamente. Jag vill att mina barn ska ha det bästa. Och Oliver har jag egen vårdnad på, så han vet jag inte vart jag ska göra med. Han har det säkert bäst hos Stefan och sina syskon. Men hur ofta får han komma till sin Pappa och min släkt i Sthlm? Men jag får bara ont när jag dricker Kaffe. När jag itne har gjort det på ett par dagar så ger det med sig. Men om jag äter fel så får jag också ont. Ska jag sluta äta. Eller vad är det liksom. Jag ska ringa till sjukstugan och höra vad dom har att säga. Dom kanske vill att jag lämnar avföringsprov och grejjer. Usch. Men men. Om jag har något så är det väl tänkt att jag ska vara en av alla dom som är sjuk. Man kan inte ha tur i allt. Nu måst jag tänka på mig själv. Man har bara ett liv. Det ska man vara rädd om. det ska få kosta alla pengar i världen för att jag ska få reda på varför jag går och har ont. Usch.


Nej. Nu måste jag gå ut i kylan och hämta in lite ved. Jag måste ha en brasa. Så jag får skura mina golv och bada Älsklingar. Och skrubba mig själv. Ha en bra kväll Alla. 

Pussar och Kramar.  

Hejsan !

Trevlig söndag?

Vet jag inte än. Vi åkte till Karlskoga i morse och handla på Willys. Hela familjen. Sen åkte vi hem och åt lite lunch. Och idag känner jag att jag är såååå himla trött. Men Max vill inte sova middag, så jag kan inte gå och vila så länge han är vaken. Ska väl snart laga middag också. Och städa, tvätta. Sen måste jag gå ut i kylan och hämta ved så jag kan elda. Suck.

Jaja. Jag vill tacka K. o H. för en astrevlig Fredakväll. Det var rätt skönt att få komma bort lite. Så det var ju bra att vi åkte med er hem. Vi kollade på Idol. Drack festade lite. Asmkt skratt. Hade träningsverk i käkarna igår. Hehe. Och igår när S. stod utanför bolaget så ba. Jaaaa. Det är stängt idag. Som tur var så hade vi några öl kvar från fredan. och så hade vi en påse till hemma med öl. så det gick nog ingen nöd på oss inte.

Nu får jag nog gå och göra lite nytta. Men jag får se om jag orkar skriva mer ikväll. Men ha det bra sofar !


Puss alla.


RSS 2.0