Tisdag.

Hela dagen...

Jag har inte skrivit på ett par dagar. Måste skärpa mig. Det har vart folk här hela helgen tycker jag. Jobbigt. Småbarn bara som har ränt runt. Uscha. Nej. Idag blir det plugg, tvätt, städ. Vanliga sysslorna. Men är man själv och städa så måste man ju.


Trött som f*n är jag. Men ändå har jag sovit hela natten. Jag kvicknar säkert till såsmåningom. Har druckit Te till frukost idag faktiskt. Jag tror jag får ta ett uppehåll från Kaffe. Jag får så gryyyymt ont i magen av det.

Det blir ett kort inlägg nu. Men jag ska skriva ett längre ikväll sen.


Ha det så bäst sålänge.
Älskar dig S.

Pussar.

 


Tjaaa !

Underbara dag !

Jag gick upp 05.20 imorse med min Älskling. Fick kaffe serverat. Så vi hade 1 timma på oss innan barnen vaknade  :) Pratade lite. Vi ska till Örebro på Fredag. Köpa kläder åt barnen. Vi ska ha en heldag bara vi. Mysigt.

Nu sitter alla mina 3 Trollisar i soffan. På rad. Under samma filt och äter smörgås och tittar på Disney Chanel :) Finns det något underbarare egentligen än sina vackra underbara barn ? Nej. Ändå skäller man på dom. Men Johanna ska ha en klapp på axeln. För mitt humör är sååååå mycket bättre. Jag tänder inte på alla sylindrar på en gång. Utan säger till lungt först. Åhhh. Max han är så himla fin. Han fick en smörgås av mig för 15 min sen. Han bara försvann. Jag trodde han hade gått in i rummet och lekt. Men då har han krypit upp i soffan och tittar på TV med dom större Hjärta.

 

Nu ska jag klä på mina 3 sen gå till dagis. Sen blir det plugg. Måste göras.

 

Ha en bra dag sofar.

 

Puss


Fredag = Helg

Aj, min mage :(

Jag har typ, asont i magen. Så fort jag äter så gör det ont. Men bara en liten stund. Och detta jävla illamående. Jag mår illa konstant typ. Kan ju inte ens äta. Bara dricka. Det är ju bra? Öhh. Nej. Och jag tar mig inte tid och gå ner till sjukstugan heller för att kolla om jag har magår eller början till. För något är fel. Men jag är väl mest rädd över svaret.

Tro det eller EJ. Men jag har varit utan både alkohol, cigg sen i söndags. Jag tog 2 snus av K. i måndags. Men sen inget mer :) Rätt stolt över mig själv. Har inte känt något viader sug alls på varken ciggaretter eller Alkohol. Snus är det lite värre med. Men det är bara att bita ihop. Jag tror det blir svårare att motstå när Stefan dricker. Och man vet att det finns hemma. Men då går man därifrån om man känner minsta sug. För jag ska klara detta för min egen skull. Min kropp behöver det om inte annat. Behövs renas.

Jag försöker få tag på min syster också. Jag vill leka med någon i helgen, jue. Men jag är nog hellre ensam ändå. Orkar inte vara trevlig. Nej. Nu ska jag hänga min tvätt. Men vi hörs sen. Puss Puss.


Hallojsan !

Blandat idag då !

Jag mår rellativt bra idag. Jag kan iaf äta. Det är 1 plus. Jag är på bra humör. Det är också 1 plus. Men jag väntar fortfarande på att min lärare ska svara om jag är klar med min kurs eller inte så jag kan börja på nästa. Och får väl bli 1 minus då. Sen CSN håller på och krångla. Men jag är iallafall beviljad studiestöd. Thank god. Jag har bok och allt hemma. Behöver bara själva uppgifterna. Jag har mejlat H. om dom, så får vi väl se hur lång tid det tar för han och ploppa in dom på min sida :):)


Idag då. Så har jag gått upp, lämnat Älsklingarna på dagis. Druckit kaffe. Chattat med Far min. Väntar, väntar, väntar. På läraren. Dom 2 stora äter PyttiPanna till lunch framför TV:n. Maxen sover. Jag ska tvätta, elda, dammsuga, skura, laga middag och vänta på att min Stora älskling kommer hem :)

Pengar på fredag också. VÄL behövligt. Belive me. Sen på Tisdag om allt gåt vägen. Sen 25:e igen. Så det blir mycket pengar denna månad. Kanske man kan ta med sig barnen till Lek&Bus landet i Örebro. Skulle dom nog tycka va jätteroligt. Nej. Ne har jag lovat Oliver att han ska få spela på datan. Han fick bara spela 20 min igår så. Han ska äta upp sin mat först. Så ha ett bra liv fram tills jag kommer tillbaka. In i era hjärnor. Hihi. Mig blir man inte av med SÅ lätt....

Pussar alla mina Vänner.


HejHej !

Nu är det bra!

Nu har jag vägt mig. Vågen visade hela 65kg. Det var nice. Men jag ska gå ner mer. Jag kanske ger mig när jag väger 60. Vill gå ner så mkt som möjligt. (Nej K. Jag svälter mig inte)

Jag måste ju göra nåt nu när jag inte ska dricka på ett halvår. Inte rökt något sen i lördags. *klappar mig själv på axeln* Sen blir det ringa Viktoria Kliniken och höra vad buk/bröst op. kostar :)

Så fort jag får på mig lite smink känner jag mig jätte glad. Men när jag inte har det känner jag mig som jordens häxa typ. :/ Vet inte. Min mage hänger inte över längre :):) Weeeeei. Låren och rumpan är mindre. Allt ska bli mindre, men brösten ska bli större. Perfa när allt är klart. Min mamma sa: Du ska fan inte göra silikon. Det är inte bra för kroppen. Men det är MIN kropp. Jag bestämmer. När jag väger mina 55 kg? så kommer jag nog och må bättre. Jag har aldrig vägt så här mkt jag gör nu. Eller Jo. När jag har varit gravid. När Stefan och jag träffades vägde jag 62kg. Och innan jag vart gravid med Oliver hade jag helt fast kropp. Vägde 55-60kg. Jag ska ner dit igen. "Kom igen Johanna". Sen blir det plugga, plugga, plugga. Så jag blir klar nån jävla gång. :)

Nej. Nu ska jag laga lite lunch åt mina troll. Men I´ll be back :)


Morgon !

Måndag, hela dan !

Samma gamla tråkiga Måndag. Man blir en dag äldre också. En dag närmre döden.

Skit samma Hehe. Idag är det skoltajjm för mig. K. o H. o C kommer och hämtar upp mig. Mina 3 trollisar är på dagis. Och jag har ju bestämt för att jag ska vara nykter i 6 månader till att börja med. Det kommer innebära mååååånga humörsvägningar, absitinens. Kan man inte lika gärna då ta med cigg och snus också? Att man testar utan? Jag kan vara utan nikotin. Men om man ska slå ihop alla 3 behoven. Ja, vad finns kvar då ? SEX. Det ska vi inte ta bort. :)

Jag älskar min Älskling. Ska ta en snabbkaffe med Bloggen tills K. kommer :) Fan vad äckligt det vart. Lankkaffe någon? TviTvi.  Jag har 4 kurser kvar i plugget. K. sa att jag borde ta dom stora kurserna först. Dom med 200 po. Då har jag redan 400. Och denna termin ska jag plugga ihop 450 po. Det gör jag lääääätt !

Efter skolan. Hem och tända en brasa. Hämta mina Älsklingar på dagis. Ge dom mellanmål. Dammsuga, Tvätta, Skura. Allt. Det ska vara rent idag. Usch. Sen städa toan. Älskar ? NOT. Ser att solen tittar fram lite bakom träden :) Me like. Nej. Nu får jag släcka ner här och släcka huset och låsa. Dags och gå ut så dom slipper vänta på mig. Det är jag som ska vänta på dom sånnafall. Men ha en bra dag så skriver jag av mig under kvällen. Hur dagen har varit :)

Tack alla ni som finns och betyder något för mig. Hjärta på Er. Puss


Hojj.

Måndag.

En vanlig,tråkig jävla måndag. Händer inte ett smack. Bara det att jag måste städa. Usch. Jag är trött. Trött. Trött. Men jag fick sova imorse iallafall. Jag vakna 08.05. Så det vart o väcka Jossa o Max. Byta blöjja, på med kläder. Gå till dagis. Men vi var där 08.30.

Jag behöver hjälp. Jag behöver råd. Tips. Allt. Vet inte vad ska jag göra med livet. Jag funderar på om man ska hitta på något riktigt jävla radikalt. Vända upp och ner på allt vad Johanna betyder. Nu personlighet, nya vanor/ovanor, stil. Allt. Då kanske man mår bättre också. Humöret kanske blir bättre. Bättre självförtroende. Känner man sig självsäker, då är man det. Men mitt försvinner med jämna mellanrum :/ Det ska jag göra. Bara säga Swich. Sen är inte gamla, tråkiga, arga, gnälliga, sura, trötta Johanna kvar. Weiii säger alla då. Det är aldrig försent att ändra sig. Uppnå sina mål, drömmar. Det är väääldigt viktigt att ha drömmar. Men mina kommer att gå i uppfyllelse. Tro mig :):)
Ojojoj... Fan. Nu vart jag jätteglad. Nu blir det 100% fokus på mitt nya liv. Bra musik också. Jag lyssnar just nu på Golden Oldies :). Nu vill ajg bara sitta i en Amerikanare och bara glida. Gud så underbart.

Nu måste jag gå på Toa. Men vi hörs senare världen.

Puss till alla mina Underbaraste :):)

Morrn !

Hur ska denna dag bli ?

Den har inte börjat bra. Det första jag får göra att att dammsuga upp ett glas som en viss MAX har haft sönder. Får ta ner han från TVbänken. Den ungen säljer jag för en 5:a. Någon ? Han bajsar typ 10 gången om dan. Det måste vara något fel på hans mage. Idag behöver jag inte städa iallafall. Jag gjorde det igår så. Räcker med att man dra över med sugarn överallt bara :)

Nu ska jag kolla runt på lite kläder så skriver jag en rad till sen eller 2.

Ha en bättre dag än jag.
Ciao

RSS 2.0