Röööd.

Suttit i solen !

Jag har suttit i solen. AJ. Nu känner jag hur ont det gör. Ben och framför allt armar bränner. Jag kommer nog inte kunna sova inatt av smärta. Usch. Hoppas jag inte får solfrossa :(
Idag läggs Gumz in på USÖ. Håll alla fingrar och tår ni kan för henne.

Idag är det 6 dagar kvar. Sen bär det av :):) Så innan dess ska jag tvätta upp all tvätt, städa, packa. Lite pirrigt. Men ändå så grymt skönt. Jag kommer sakna mina Småååå massor :( Det är väl nackdelen. Men jag har visserligen Pappa osv. där. Nej. Nu ska jag nog ut i solen en stund till innan den försvinner.

Ha det gött alla. Mors Mors

Älskar mina Små.


Trist väder

Fy för regn


Man kan inte vara ute med barnen ju. Tråkigt för dom. Men i helgen ska det bli SOMMARVÄDER. Weeeei. Jag hållar alla fingrar och tår jag kan för K. som ska in och göra en Gastro Bypass. Alla lyckoönskningar till dig Vännen.
Jag är så äckligt mätt. Varför ska man äta egentligen ? Man mår ju bara illa och blir orkeslös. Så fro.m ska jag äta MÅTTLIGT. Hoppa över middagen och äta frukt istället eller något. Usch. Man får ju nästan ångest för att man vet att man gör inget annat än att Ä T E R ...

Nu är det bara 9 dagar kvar. Sen blir det resa av. *Jippi*. Får se hur mycket jag kommer hem till vischan under sommaren. Blir nog inget tror jag. Självklart kommer jag sakna barnen. Nu har VI jordens tillfälle att känna efter vad vi vill med framtiden. Om man vill leva i H.fors tills man blir gammal eller om man rör sig "hemmåt" igen. Självklart älskar jag S. Men inte att alltid ha tråkigt och bara bli tagen förgivet. Det var inte därför jag skaffade familj för att bara få se mina väggar i hela mitt liv. Och så har man inget körkort heller. Suger ännu mer. Jag vill kunna vara fri fast jag har barn. Då menar jag inte att jag ska behöva gå ut och festa utan te.x åka till Stockholm 1 helg utan någon. Att jag och S. bara kan hitta på någonting själva. Han måste ha sååå tråkigt alltså. Jag skulle kunna skriva av mig hur mycket som helst. Men det kanske finns någon där ute som tycker att jag är orättvis. Inte vet jag. Men just idag så går jag in i någon dimma och bara är, liksom. Går på automatik. När mina batterier tar slut. Tar jag farväl av jordelivet. Men dom ska nog hålla tills mina barn blir stora. Jag har fortfarande mycket kvar att ge. Men inte i Hällefors. Konstigt att man tappar humöret när det inte finns någonting att göra. HALLÅ HÄLELFORSBOR.......

BYGG UPP NÅGONTING. EX. LEKHUS ELLER BADHUS.... Nej. Då bygger dom en park för miljoner som ALDRIG har används. Suck. Gör något för våra barn. Dom är våran framtida arbetskraft. Jag ska flytta tillbaka även om jag så får flytta själv med barnen. Är spyfärdig på hålan. USCH FY BLÄÄÄÄÄ.

Hej då.


Trallalala !

):

Idag känner jag att jag har astråkig dag. Så less redan. Och dagen har precis börjat typ. Men jag har mina nerver lugna iallafall. Jag vet inte mitt huvud vill att jag ska göra idag. Så jag får väl helt enkelt göra det jag är "programerad" till att göra. Städa, tvätta, laga mat, yadayada. K Ä R R I N G   G Ö R A  ! !  Max min lilla fina bäbis gååår. Och han är så trött nu att han bara står och förstör för Mig när jag skriver.

Sen allt löst folk. Jag ska göra klart för omvärlden att vill dom något så kan dom komma och säga FacetoFace istället för att bara tro att man inte märker något. USCH. Nämner inga namn. Dom som tar åt sig känner sig skyldiga. Men det är inte K. LOVAR. Man har vänner. Man vet vilka dom är. Tror man. Inte alltid. Usch.... Nu ska jag försöka få tummen ur röven och fortsätta med det jag påbörjade. STÄÄÄÄDA !

Hejdå Världen. See u soon

Kul Heeelg !

Så här kul har jag inte haft på väääldigt länge.

K.C.H var här hela helgen. Om man säger så så är jag vääldigt öm i kroppen. Igår hde jag väldigt ont överallt. Vi gick väldigt sicksack.. Hehe. Jag kan säga 4 saker om helgen. Alla som saker är roliga minnen. Kundvagn, Jord, Gödsel, ÖÖÖÖÖLspelet. Träningsvärk hade jag igår. Usch. Hehe. Men tack så hemskt mycket för en minnesvärd helg iallafall. Man kan ha roligt i H.fors iallafall :):)

Puss.

Ljuvliga dag !!

Godmorgon Sverige !

Jag hade först gett upp hoppet för denna dag när jag slog upp ögonen. För man vart väckt av en viss Grinpelle. Vid namn S. Tjatade på mig om saker. Sen tittade jag ut genom fönstret. YES. Solen lyser idag. Sen kom Colin idag med :)
Idag är det en underbar dag helt enkelt. Hittills iallafall. Den brukar ha en tendens till att vända så fort S. kommer hem från jobbet. *ops*

JAG SKA BLI MOOOOSTER !!! Hihi. Överlycklig. Finaste paret ever. Ska snart öppna upp överallt och släppa in den Våriga morgonen i mitt hus. MITT hus :) Om 16 dagar åker jag dessutom till Sthlm. Så skönt. Ska bara leka med mina vänner och jobba. Njuta av livet. Nu får jag känna på hur det är att ha ett eget liv. Guuuud vad skönt.

Nu ska jag börja här. Men ha en bra dag alla. För det ska jag ha! Puss


MorrnMorrn !

Fy vad tidiiiigt !

Jag är uppe 6.30. Ska sitta barnvakt åt lilla C :) Man får väl ställa upp på dom få vänner man har här. Men sen finns det dom son bara hör av sig när dom behöver hjälp. Det är som man bara ska ta för givet att jag och S. alltid är hemma. Usch. Jag är ingen som utnyttjar folk. Varför ska man då göra det på mig ? Det är slut med det mu :) Och den där Tassen är jag sååå less på att jag kan spy på han. Han smiter in vid varje j*vla tillfälle som finns. Han är inte rädd heller. I vårt hus är det sista katter kommer in i. USCH...... Nu ska jag väcka Oliver och Max så dom får leka med Colin...



ByeBye.

Heeeeej !

Fin dag !

Solen skiner, Fredag, Barnen är urgulliga. Men jag har ont i huvudet :(
Och alkohol ska jag inte dricka heller. Min mage gör lite ont. Vet inte  vad det är för fel. Men det känns som tarmarna är uppsvullna :s  Jag kan liksom känna dom när jag ligger på rygg ibland. Lite läskigt. Det enda man kan göra är att hoppas att man är frisk och inbillning så man inte är sjuk på riktigt. Det kan ju vara lite småjobbigt. Men det är nog bara för att jag vantrivs här. För när jag är i Stockholm så mår jag jättebra. Inga problem alls med min mage. Färdigtjatat om mig och min mage :)


Lite info om Barnen ? Jaaaa.. Maxen knatar nu. Han kan gå 7-8 steg. Jätteduktig ju. Nu har inte jag någon liten bäbis kvar :( MEN jag ska inte skaffa en till för det. Inte än iallafall. Man vet aldrig om man vill ha en liten sladdis. Josefin, min finaste, dyrbaraste lilla Sessa. Hon är så grymt rolig. Det finns ingentin dåligt att säga om henne. Bara det att mitt humör kan vändas som på en 5-öring. Oliver den Store :)
Han är underbar hela han. Men han har humör därefter också. Kanske 5-åringar har det? Stefan skämmer ju bort ungarna en aning kanske va ? Jag tror dom har allt snart.

Nej. Nu måste jag gå ne i kalla källaren och hänga upp min tvätt. PussKram Världen !

Godmorgon världen !

Jajaja...

GOD
morgon kan jag inte hålla med om kanske. Men annars är det OK. Frågan är vad som händer idag/kväll. Kanske ska leka med K. Och kanske lilla C :)
Grilla blir det nog också. *mummmma*. Aj i rygg, aj i mage, aj i ögat. :(. Det bevisar bara att man lever. Funderar på om man ska ta sig lite Burkmat så att man inte blir dålig heeela dagen. Då är det så segt när man ska börja på kvällen.

Haha. Det bästa. Det kom fram en Finsk kvinna till mig och mina syrror när vi satt på en lokalpizza i Sundbyberg och drack öl. Hon kom ut och drog lite roliga historier. Hon trodde hon skulle få pengar bara för att hon satt och drog skämt. Suck. När hon har skrattat klart och säger hon : Hörni, jag har bara 4 macka hemma. Kan jag inte få lite pengar till smör? *hundögon*. Har du 20 kr, har du 20 kr? Min syrra gav henne 10eurocent. Haha. Det är typ lika mycket som 1 krona. Haha. Bränd.

Nu skriker mina barn. Så dags att avsluta. Puss

Godkväll !

Hej alla !!

Nu har jag suttit och påbörjat min nya design. Den är inte klar ännu dock. Men den får duga för ikväll :)
Det är Oliver som är på bilden för dom som inte vet. Han var ganska liten där. Alla mina länkar och allt har försvunnit. Ska kirra det imorgon när Josefin är på dagis tror jag.

Vi har vidriga svarta larver i källaren + stora äckliga spindlar. Vet inte varför sånna monster ska vara bra för. Dom är ju bara så vidriga. Nej. Nu ska jag titta lite på TV efter att alla har somnat. Hörs sen.


Puss och godnatt !

Shit

Nu har jag gjort något riktigt fel! Hum. SMART Johanna...

ÄNDRAS

ÄNDRAS !!!!


Fridfullt !

Sov gott Vackra Farbror !


Frustation ? Jaaaaa

HejHej.

Idag är det en bra dag, men ändå inte. Mina tankar flyger iväg ibland. Usch. Känner mig helt tom i huvudet. Varför ? Ja, säg det. Idag är det en vecka sen som vi begravde min Underbara farbror. Så ibland sitter man och tänker på det. Sen sitter jag och tänker på min familj. Både den i Stockholm och här i Hällefors. Hur kommer min framtid se ut? Vad vill jag bli när jag blir stor? Det är många frågor som finns där inne, men som jag nog är för feg eller för lat för att ställa eller göra något åt. Jag tror iallafall vad jag ska bli när jag blir stor. Det tar 5 år att läsa till det ungefär. Men det är det värt.

En blogg är ganska bra att ha faktiskt. Är man frustrerad eller någonting så kan man bara skriva av sig här. Det är det som är så skönt. Sen har man "Vänner" som kanske kan förstå en bättre. Jag är inte mer än människa. Precis som er. Jag vill känna mig behövd när jag behöver det och inte när Ni behagar. Så var det aldrig när jag bodde i Stockholm. Där kunde man spontanboka att vi skulle träffas i stan och chilla. (Hänga). Men här måste man bestämma månader innan. Jag hoppar inte på någon personligen. Den som känner sig träffad. Ja. Då är det bara att fråga.

Jag är så glad att jag har fått mitt jobb nu. Äntligen. Nu kan man leva i sommar. Men det kommer nog få mig att vilja flytta hem igen. Och det är inte så lätt när barnen har dagis och allt här. Jaja. Jag ska gå och fixa lite i köket. Men vi hörs.

Ta hand om er ! Carpe Diem.


Yes. Stockholm, Here i cooome !

Yeeees !!

Jag fick jobbet i Sthlm. Ska få tillbringa lite sommar i Sthlm. Äntligen. Jag får brev till veckan med schema osv. Asgött. Johanna är liiiite glad.

Snart ska jag natta mina hulliganer. Dom har badat och ätit. Nu leker dom en stund och sen blir det sängen. Skönt.

Vi hörs senare. Jag ska skriva ett lite längre inlägg då ! Puss så länge.

Heeej

Konstig dag.. !

Idag har det varit en konstig dag men ändå en helt vanlig dag. Vet inte vad som har varit konstigt. Men det har bara varit jättekonstigt allting. Hum.

Begravningen var huuur fin som helst. Jag grät redan innan den började. Träffade mina kusiner som jag inte har träffat på ca 5 år. Det var jättefint väder, jättevackr blommor överallt. Det luktade blommor i heeela kyrkan. Sen åkte vi till en annan kyrka där det var gravsättning :(

Jag hade gjort en Minnesfilm om  G. Och det fick alla mina kusiner och syskon att gråta. Den var jättefin. Jag har bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor. Men det är hemligt :)

Puss på er alla. Dags att bada lite barn nämligen.

Ciao.

RSS 2.0