Oj. Dålig jag är på att uppdatera !!

Onsdag. Regn.

Idag blir en tråkig dag. Och aslång. Kan jag lova. Fy, jag såg en jättefin bild på Farbror Georg som gick bort för ett år sen. Åhhh, vad man saknar han när man såg den bilden. Han är saknad hela tiden. såfort man hör en låt som påminner om han så stannar hela världen upp för mig. Och jag vart helt förstörd igår eftermidda. Josefin och Oliver va uppe i lekparken och lekte. Jossan kommer hem själv och säger att Oliver är borta. Ok. Han har väl gått hem till en kompis tänker jag. JAg ringer dit, och Oliver var inte där. Dåvar det bara att packa in Jossan o Max i vagnen o gå och leta. Kände jag började gråta närsom alltså. Han hade varit borta 2 timmar då redan. Vi gick till alla lekparker som ligger i närheten. Ingen Oliv. Sen hörde jag en bil tuta ihärdigt nere vid Jouren. Paniken komn nästan. Jag springer ner och tittar. Ingen Oliver där. Vi går väl hem o ser om han kommit hem. Nej. Efter ungefär 2.5 timma så kommer han hem. Med en kompis. Och han svarar bara när jag frågar varför han inte kom hem. Man kan faktiskt glömma Mamma. Shit. Så jävla rädd har jag aldrig varit i hela mitt liv. Sekunders ögonblick. Sen kan hela ens värld vara upponervänd. Ens barn är det bästa man har. Finns inget annat som kan ta deras plats i livet. Man skulle gå i döden för sina barn.

 

Snart ska jag på kvartsamtal på dagis. josefin o Maxen har kanske vart dumma?? Hehe. Nej. Max sånnafall. Han är en såååån hulligan alltså. Som ungefär 4 barn i ett. Helt otroligt. Men han är Mammas lilla bäbis. Kommer inte få nå mer bäbis så. Så jag får skatta mig lycklig för dom 3 friska underbara barn jag har. nu blir det att göra lite kaffe o göra sig iordning. Men jag ska bättra mig med uppd. Puss och Kram alla !!

Johanna


Tisdag den 4 Maj.

Är så grymt rastlös.


Jag vill tacka alla inblandade till en underbart mysig helg. När lilla Fabian.George.Artur.Stenberg döptes. Mosters lilla gris :) Vi åkte ner med husvagnen i torsdags efter S. kom hem från jobbet. Sov i Kapellskär över natten. Sen mötte vi upp morfar, morbror o Niclas vid båten. Det var väldigt fint väder. Men guuuud vad kallt det är på den holmen. Jag skulle nog inte kunna bo där. Fast det är 30 grader varmt ute, blåser det iskallt. Mina barn fick en hel familj som vänner. Vi va hem till en familj med 4 barn. Dom lekte med varann tills dom slockna där dom stod nästan. Sen dagen efter på dopet så lekte dom så dom inte ens hann o fika knappt :) Och dom ska komma upp till Hällefors i sommar. Vecka 26 ska dom komma. Ska bli jätte roligt. Dom är egentligen svenskar. Men dom trvis bra på holmen, så dom flyttade dit :) Och så fick jag träffa Jessica igen också. Vi kallar henne för "Lilla Jessica" eftersom vi har en Jessica i min familj. Hon är såååå skön den tjejen. Gillar henne nå så grymt mycket. Och så träffade vi alla andra. Det var jättekul faktiskt. Jag o Pappa stod o gjorde 2 smörgåstårtor i ca 4 timmar. Bra trött i fötterna. Vi fick beröm iallafall :) Nej. Nästa gång vi åker så bor vi nog vid stugan. Fast vi har vagnen med oss. Det blir så mycket lättare då. Slipper J. o B. fixa med sängplatser o hålla på. Bara smälla upp vagn o förtält o bo där. Sena nätter o tidiga mornar. Sista natten somnade Josefin o Maxen när vi åkte från kyrkan. Då va klockan kvart i 7 finsk tid. Kvart i 6 svensk. Sov till 8 på morron. Snacka om trötta. Jag o S. gick o la oss runt 1 på natten. Helt slut. Nästa husvagnstripp blir till Sollerön. Vi ska bo på campingen där i en vecka. Så ska vi besöka Leksand sommarland, Tomteland. Sen kommer min pappa med också. Jag bjöd med han. Kuuul. 

Gott med glass :) Min lilla flicka mummsar.

Ha en bra dag alla. Pussar o Kramar.


RSS 2.0