Tack ni 2 underbara !

Gryyyym dag !

Idag har jag och syster haft en systerdag på stan. Grymt kul. Men vaaaaarmt. Jag har faktiskt införskaffat mig en ny kjol, nya byxor och ett linne. Sen köpte jag och syster en lika dan tunika/klänning. Så söööta så :):)
Sen avsluta vi kvällen med 3d bio. Grymt. Kattis kom in också och lekte med oss. Gick på bion. Utan barn var vi också. Tack ni båda. Nu ska jag vila mig en stund efter 100 timmar på stan :)

Puss Världen !


Bra dag !!

Idag har vi åkt !

Vi åkte till Våran Farbror och hans Fästmö idag. Var där i flera timmar. Sen kom vi hem, lagade Tacos och nu tittar vi på Lucky Luke :) Olli är sjuker :( Mindre skojj. Gyud vad jag saknar mina Älsklingar. Alla 3. Olli ska till sin Pappa på Måndag, så då blir jag heeeelt ensam. :( Jobbigt. Jag ska visserligen jobba hela sommaren. Men jag ska nog åka till Jana den veckan Jennie är på Åland och Västerås. *avundsjuk*. Det får bli ett kort inlägg ikväll. För jag är grymt trött. Ska jobba imorgon också. Kväll. Sen börjar jag 7 3 mornar i rad. Skönt. Imorgon blir det resa av också. Då bir det lungt och skönt. Bara kunna tänka på sig själv och sin egen säkerhet. Inga problem eller någonting. Men men. Nu ska jag natta tror jag.
Men njut av den svala sommarkvällen alla.

Puss och Kram. Mig

Underbara kväll !!

Fiin kväll !!

Solen har lyst och värmt heeeeela dagen. Vi hade 33grader i solen på jobbet klockan halv 7 på kvällen. Helt nice. Sen när jag åkte hem så hade vi faktiskt 24 grader. Imorgon ska jag leka med Jennie och Oliver. Vi ska till globen sen ut på stan... Hon ska åka till Hällefors och hjälpa Stefan med Max. Hoppas han kör med henne *buuuuus*
Jag längtar efter mina Trollungar...... :( Josefin blir så himla ledsen såfort jag åker. Hon är van vid att jag alltid är hemma. Om inte annat så kommer jag hem efter några dagar. Men nu är det liksom 10 veckor kvar... MenMen. Hon ska väl lära sig att jag inte alltid finns där heller. Men min lilla flicka. Hon är den fiiiiinaste på jorden. Stora krokodiltårar kommer alltid när jag åker. Sen hör man henne långa vägar efter också.

Imorgon jobbar jag inte. Inte på Torsdag heller. Men jag jobbar Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, T.om på min 25-års dag. Så det blir en nyyyykter födelsedag. Men jag kanske ska dra ihop ett brännbollsgäng en kväll och dra till Djurgården och burka kanske?  Inte så dum ide. Ska ringa runt lite folk tror jag. Fan va kul det skulle bli. Alla ni som är intresserade. Skriv in er :)

Nej. Nu ska jag nog sova. Oliver, prinsen har redan somnat. Somna till Lucky Luke. Så vässa nötterna, kissemissa lite. Sen sussa. Men ha en bra natt Världen.

PussPuss


Trött och sliten !

Gääääsp !

Idag är Johanna astrött. Har jobbat 2 dagar. Ska jobba 7-13 imorgon. Asskönt. Sen blir det Åland. Ska fira Midsommar med min syster och mina Vackra, Underbara Troll !! Oliver, Josefin, Maximilian. Längtar. En hel helg med dom. När jag tänker på mina små hemma så börjar jag gråta. Det är något som fattas. Två delar av mig är liksom borta. Så det blir en NYKTER midsommar för min del. Så jag dels kan hålla syrran sällskap som är gravid och sen leka med mina älsklingar. Stefan och Brage får festa hur mycket dom vill. Solen ska skina på Åland :) Ännu bättre. Snart ska jag gå och duscha. Sen gå och sova. Jag ska gå upp vid 5.30. Ska ta tåget som går 6.09. Sen jobba ett par timmar. Skönt och få lite kulor i fickan. Skadar aldrig. Men idag fick jag minsann höra hur Dum jag var som köpte kläder till ALLA barn. 900 spänn ? Fan vad dyrt. Det är ändå deras pengar. "Vi ska ha till räkningar". Men visst. Ha det. Men då kan inte jag och Max leva på något i Stockholm. Jag kan sätta in min lön på ditt konto också om det ska vara sura miner. Suck. Sånt kan jag störa mig på ganska rejält.

Nu sitter jag alldeles ensam på Merkur och tittar runt på datan. Max sover. Han är trött. Det är såååå skönt att slippa alla falska personer och löst folk som inte kan skaffa sig ett eget liv utan måste lägga sig i andras. Det är så himla skönt. Går inte att beskriva i ord ens. Jag vet vilka som är mina vänner. Och det viet ni också. Alla er andra... DRA ÅT H-VETE. Ta era andra vänner, bekanta och kör upp någonstans. Dom jag skriver om har inte ens min Blogg så. Och skulle jag få en kommentar åker den bort väääldigt fort. Nej. enjoy the beatyful night. Det ska jag göra iallafall. Jag ska som sagt duscha, Sen krypa nmer hos min lilla Pojkbäbis och sniffa och mysa :):)

Ha det gött alla. PussPuss


Godkväll

Usch, fy, bläää

Jobbigaste helgen ever. Student har vi firat. Supit har vi gjort. Åkt Kryssning har vi gjort. Så idag mår jag asilla. Verkar som jag är magsjuk. Känns som det :( Idag fick jag träffa mina 2 underbara barn O och J. Kändes skitjobbigt när dom åkte. Nu får jag inte träffa dom på heeeela sommaren *Buhuuuu* Mina smååå barn. Nu ska jag gå och sussa. Ska up till jobbet imorgon. Men ha en bra kväll..

P.S  J A G  Ä L S K A R  M I N A 3 B A B Y ´S.  M I N A 2 S M Å  O C H  M I N  S T O R A  Ä L S K L I N G !! H J Ä R T A !

Nu är dagen S här :)

Finally !

Klockan 13.10 går bussen från Hällefors mot Stockholm. "Mot oändligheten, och vidare". Så nu håller jag på och packar lite, tvättar lite, nyss ätit. Gjort matsäck. Max ska få kläder på sig, packa hans mat, dricka och lite Kex. Sen ska jag mysa med barnen till MAAAAAX. Så dom får nog på ett tag. Jag kommer juh inte träffa dom på JÄTTElänge :( Men jag har iallafall Max med mig. Alltid något. Han kommer nog bli ganska såååå bortskämd. Bara vara med Mamma och 5 mostrar. Mormor och Morfar. Jag ska ta med mig cameran så jag kan ta kort under sommarn. Guuuud. Ska bli så himla skönt. Men jobbigt samtidigt. Jobbigt dilemma :/ Ikväll ska jag åka sightsingbåt. Pappa jobbar där.  Så vi ska till Fjäderholmarna :):) Mys. Sen har vi en student att fixa också. Ännu roligare. Då har dom väntat tills JAG kommer upp så ska vi göra en lista. Dom har inte gjort ett smack. Somvanligt.


Nu väger jag 70.4 kg. När jag kommer hem SKA jag väga 60. Det vet jag att jag klarar.

Nej. Nu får jag gå och sätta på oss kläderna. Packa det sista. Men jag kommer sakna Er :(
Kattis: Så fort du kommer till Stan så, hojjta. Så ska vi leka massor. Vi kan göra ALLT som man inte kan göra här. Vi ska ta knoddarna till badhus, museeum, parker. Osvosv. Pussa C. från mig tillvidare. Take care Girl.

Puss alla här. Så skriver jag en rad eller Två imorgon och säger hur resan gick.

Hjärta.

Jippi !!

Idag är en braaa dag !

Kan inte bli bättre. Sånna här dagar är väldigt sällsynta för Johanna. Men dom finns. Och det är en sån idag =)
Fast det regnar ute så känns det som det är en varm högsommardag =) FÖR: På söndag smäller det. Då åker jag. Weeeeeii. Längtar inte lite eller ? Jag har liksom räknat ner i typ 1 månad. Lite crazy kanske. Jag ska leka med alla mina vänner. Och familj. Har ju bara ett barn med mig såklart. Den minsta. Stefan ska ha dom andra hemma :):)

Nej. Nu får jag gå och ta Oliver. Han lär Max att stoppa in dammsugarsladden i eluttaget. Så vi hörs.

Kramar Johanna

RSS 2.0