Denna låt, ligger mig väldigt varmt om Hjärtat!

http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOg

Jag kommer inte ihåg hur man fick upp videon.

Men denna Låt vill jag ge till alla mina "Kära". Ni som värmer min själ när jag är kall, Ni som torkar mina tårar, när jag är ledsen. Ni som tar emot mig när jag faller. Ni som skulle riskera ert Liv, för mitt.

Ni vet vilka ni är. Behöver inte sitta och skriva ner dom ?

Lyssna, blunda, se framför er, hur jag. Johanna, springer runt barfota på en grön, blommig, sommaräng. Och skrattar :)

Puss på alla mina Hjärtan !!

Mest M,J,O,S

It sucks !!

Guuuud vad roligt. NOT.

Jag är hemma på Landet. Men gubben bara släpper allt i mina händer. Han sov hela jävla dagen igår. Åhhhh. Snälla. Jag blir så jävla less. Skönt att det var sista gången jag kom hem också. Säger bara en jävla sak.

O R Ä T T V I S A  =  B O T T E N

Och alla människor som ska lägga sig i bara hålla koll på vad jag gör. Hoppas Ni känner er träffade. Jag måste ner och tvätta KLÄDER också. Allt får man göra i det här J-vla huset. Ha en bra dag. Bättre än min.
Hej

Hej Världen !!

Jobb idag :(:(

Johanna mår inte sååå OK idag. Men det är mitt eget fel. För Jag, Kattis och Colin såklart var på middag med min familj. Vi var hos Mamma inne i stan. Grillade och hade allmänt myyyyyys :) Jag skulle inte dricka. Men det vart visst så iallafall Hihi.

Jag och Kattis har lekt 2 dagar nu. Taaaaack. Jättetack Gumman ;)

Vi ska åka hem tillsammans också på Torsdag. Hemlängtan är vääääldigt stor just nu. Vill bara sluta jobbet och åka hem. Kattis har också hemlängtan. Så vi ska joina varann hela resan hem :)

Nu ska vi käka "Frulle" sen bege oss till tåget.

Puss Puss Alla.       Hjärta.

RSS 2.0