Godmorgon !!

Sitter här och avnjuter min 1a kopp kaffe... i morgonrock. Har inte orkat klä på mig än. Men vem har bråttom när man är så lycklig? Dom två stora hoppar och herrjar i min säng. Skrattar för fullt. Jag sitter vid datan o dricker kaffe o känner hur min Lilla sparkar. Underbart. Bara det att jag saknar min stora bäbis. Han är hos sin Pappa. Ska vara där hela veckan. Men det finns mer och göra i E.tuna på lovet än vad H.fors har att erbjuda.

Helgen idag. Skönt. Men ändå så hatar jag helgen. Jag skulle vilja jobba hela dagarna då. Men det går ju inte. Vill inte vara hemma på helgerna. Försöker få tag på pengar så jag kan åka till Sthlm. För jag vill inte vara hemma nästa vecka. Då vill jag fly. Då tar jag med mig Josefin o Max också. Men Pappa är inte hemma så jag kan inte fråga han om jag får låna pengar heller så. Usch. Aja. jag får väl hoppas på det bästa nästa vecka att jag får jobba. Så jag slipper och bara va hemma alltså. Det är sååååå jävla tråkigt.

Nej. Nu ska jag ner o elda. *Burr*. Fryser redan bara jag tänker på det :)

Puss o Kram Johanna

Kärlek !!

Jag känner hur den lille sparkar... det är så mysigt alltså. Peppar Peppar har jag bara gått upp 2 kg. Än så länge. Men jag hoppas att denna blir mindre än Maxen. Älskar när man känner hur ett liv sparkar i mig. I min mage. Jag kan sitta och skratta på kvällarna när det ser ut som jag har en alien där inne. Hele magen snurrar typ. Men jag har en sån där ful kattarselnavel :( Vi har kollar upp kön. Tvinga gubben och gå med på det. Men det tänker jag inte säga vad det är förens det är klart. Det behöver ju inte vara så. Kan ju lika gärna bli motsattsen.
Det lilla knytet ska komma 2 Mars. Men jag ska göra allt för att den ska komma i Feb. Springa ner i källaren ovanligt mycket. Låna syrrans hund och gå prommis.

Min stora bäbis Max har fått nåt dampryck nu så han spöar storebror o stoppar in skruvar i eluttaget o gråter. Hehe. Jag får gå och ta han. Han har lämnat en överaskning till mig i blöjjan också. Mindre nice.

Hörs.

Tjing.


Nu måste jag skriva av mig.

Shit. Va bra länge sen... man var här inne. Nu måste jag ska skriva av mig lite. Jag exploderar snart. Är så less på allt alltså. Vill inte va hemma för att jag vantrivs. Kan inte lägga fingret exakt på vad det är. en sak är ju att jag bor där jag bor. I den här skithålan. Men det positiva med det är att min Älskade syster o systerdotter kanske ska flytta ner. På samma gata som mig. Då kan man kanske stå ut lite mer. Men sen vill man ha respons hemmifrån med. Jag gör ALLT. Då menar jag allt. Väcker barnen. Ger dom frukost. Lämnar på skola o dagis. Går hem o äter frukost o tvättar lite. Dags o hämta 2 barn på dagis. Ge dom lunch o leka lite. Sen hämta Stora pojken på skolan. Sen är det allvar. Då blir det städ på riktigt. Jag dammsuger alltså runt 3-4 gånger om dagen iblan. O ändå har jag inga djur. Tvättar runt 4 maskiner om dagen. Handlar. Lagar middag. Viker kläder. Badar ungar. Städa i köket efter middan. Diska. Sen blir det dags o natta ungar. Min karls schema ser ut så här: Går upp 06.00. Åker till jobbet. jobbar 7-16. Komer hem runt 16.30. Äter middag. Går o lägger sig. Mycke till hjälp? Nej. Sen är man dessutom gravid också i 5e månaden. Ska man orka jobba på detta med. Men det gör jag mer än gärna. Jag älskar mina barn mer än mitt eget liv. Dom är mitt liv. Men jag kan bli såååååå förbannad när dom är så otacksamma mot mig när jag gör allt åt dom. Fyfan. Känner snart att om inget radiakalt händer i mitt liv snart så går jag under. Och det på allvar. Jag är itne långt ifrån en deppighet. Vill inte. Inte fan hinner man va sjuk heller. Då står huset stilla.  Jág skulle kunna sitta o skriva i timtal. Men det har jag inte tid med. Men jag ska försöka komma in o skriva lite varje dag så jag kan få ro i själen. Men nu ska jag ringa runt lite.

Puss o Kram. Johanna

RSS 2.0