Fina, sköna dag !

Jobb, plugg, mys.

Idag har jag jobbat hela förmiddan. Sen vart det hem och plugga lite och byta kläder. För alla har den berömda Vinterkräksjukan. Hoppas inte en annan åker på det. Men jag har inte varit magsjuk på 5 år så. Hämtat mina 3 små troll också för en stund sen. Hjärta Er. Nu sitter jag och pluggar Rehabilitering/Habilitering. Det är min sista kurs. Sen är jag Undersköterska. Känns inte lite jävlaa gött eller ? Jag har lämnat in 2 uppgifter av 5. Så idag blir det PLUG,PLUGG, PLUGG. Sen får man vänta på läraren att Hon ska svara också. Hehe. Men då har jag gjort mitt. Sen jävlar blir det Partyyyy.  Sen ska man väl ta sitt körkort. Det behövs om man har 3 barn och bor på landet :) Snart kommer min skatt hem från jobbet också. Och han ska lägga nytt hallgolv :)

 

Haha. Min minsta skrutt Maximilian hopppar och skuttar runt i soffan och babblar och babblar. Hehe. Sött. Han är jätteförkyld. Det står 11 under näsan på han. Hur mycket man än torkar så rinner det. Hehe. Någon som har ett middagsförslag? Kan inte komma på nåt. Usch. Nej. Nu blir det att fortsätta plugga lite. Men ha en bra dag. Lika bra som jag.

Dagens citat: "Att lära sig konsten att leva, är en livslång uppgift"!

Ta hand om Er. Pussar och Kramar / Johanna


Åh. Mys !

Så lycklig !!

Allt rullar på. Som det ska. Vi är hela familjen igen. Mitt Hjärta slår för Dig. Bara dig. Och jag Älskar mina 3 Underbara. Hämtade min kursbok igår. Sista kursen. Så. 5 uppgifter från Uska. Kan inte bli bättre. Jo. Om jag får ett jobb så. Då blir allt bättre. Jag har så mycket glädje och lycka idag att jag skulle kunna springa Hällefors runt. Så när jag har skrivit klart här så ska jag elda, skotta, städa, tvätta, hämta Trollen på dagis. Ge dom en Massa Kärlek. Lyssna på bra musik. Vänta tills min Älskade kommer hem med nya golvet. Åhhh. Vad jag vill ha ett jobb. Finns inget annat än det, just nu. Jag skiter i om jag får ett i Norge eller Haparanda. Känns det som. JAG VILL JOBBA. Inte bara sitta hemma och invänta jobb från Vik.poolen. Sen vill jag ha en liten Bäbis som man kan lukta på. Men inte ännu. Den får allt vänta :) HulliganMax får gärna bli lite äldre först :) Sen ett körkort till mig först också.

 

Usch för detta jävla snöväder. Nu får det räcka med vinter. Vår och värme vill Johanna ha. Snön som redan ligger kan få ligga. Men det behöver inte snöa mer. Snälla. Jag får väl be till våra Vädergudar om lov. Det snöar inte lite heller. Usch. Fy. Blä.

Nu ska jag logga ut for now. Men hörs sen. TjingTjing !!

Ingen bra dag idag :(

Idag känns det tuuungt !

Jag går bara här och trampar. Känns som man är i vägen överallt. Jag har sökt 45 jobb sammanlagt med idag. Och alla jobb har söktid t.om 24/1. Så på Måndag lär jag nog få lite mejl :/ Men S. sa igår när jag sa att jag hade sökt asmkt jobb. Han ba: Du tänker väl inte flytta? Jag menar, jag gör Vad som helst ! För att få tillbaka han. Men om hans Kärlek inte är besvarad, så kan inte jag tvinga han. Men jag vill inte lämna Hällefors. Över min döda kropp då. För då har vi barnen varanann vecka, och vi slipper hålla på och krånga med dagis, skola för Oliver som börjar i höst osv. Jag ska ta mitt körkort. Om det så krävs,¨så köper jag mig ett hus. Eller Pappa får köpa mig ett hus. Han har lovat mig Lägenhet sen jag var gravid med Oliver. Och det var 6 år sen. Och vart jag än i landet bor, ska inte spela någon roll. Han kommer säga: Nu har du jordens chans och lämna den där JÄVLA hålan. Gör det då, förfan. Men ändå vill du bo kvar? VA ?  Men det folket inte förstår: Jag vill vara nära min barn varje dag. Dom ska veta att Mamma och Pappa alltid finns där för dom. Fast man kanske inte bor ihop. Men jag hoppas, och tror att han och jag kommer vara vänner. Om inte annat för barnens skull. Och Oliver inte kommer i klämm. Han ska få vara lika mkt hos  S. som dom andra 2 är. Annars är det orättvist. Han har ändå funnits i Olivers liv sen han var 1 år och 3 månader. Det tycker inte jag att man bara slänger bort.


Idag är jag lite sentimental. Men jag måste få skriva av mig. Det är såååå skönt. Sen när jag kliver av stolen så känns jag 10 kg lättare. När jag ändå pratar om vikt. Jag väger idag: 63 kg :):) Jag vägde 69 förra Fredagen. Jo. Jag äter. Men lite mindre portioner bara. Och kör hemmaträning. Funkar asbra.
Min minsta. Älskar dig så otroligt mycket, mitt lilla Hjärta !


Här är min Prinsessa ! Älskar henne så djupt. Har ju bara en Tös !!


Min stora Pojke. Mammas Prins. Skulle inte klara en dag utan Er 3 !!


Nej. Nu blir det laga lunch och elda lite. Hörs senare. Skriver säkert lite mer idag. Känns som det behövs !

Puss.


Onsdag. Tjohooo !

:):)

Jag va ner till Poolen imorse. Dom vart glatt överraskade. JAg har tydligen varit eftersökt :) Dom har inte haft mitt nummer eller någonting. Därför har dom inte ringt mig något. Men nu sa hon att såfort vi får ett samtal om personal, ringer vi dig :) Du kanske t.om får samtal i eftermiddag. Dom på Hemtjänsten i Hyttan har gett mig asmkt beröm till Poolen. Känns inte lite gött eller ? Men forfarande går jag med en klump i halsen och magen för att jag är orolig för framtiden :/

Nej. Nu blir det hämta ved. Sen elda. Men jag skriver en rad senare i eftermiddag :):)


Puss Puss sålänge.

Måndag.

Rätt skön dag !!

Idag känns det bättre. Jag håller på att städa och eldar. Ska skura lite golv här. Max är ganska bra på att kladda ner golven :) Sen ska jag vika iordning i alla byråer. Det behövs. Så man vet vad som ska slängas eller inte.

 

Ska till skolan på Onsdag. Få min sista kurs Ever !! Lite skönt? Sen är jag Uska. Sen blir det körkort. Privatist. Ingen Intensivkurs. Då känner jag mig bara pressad. Men jag tar en dag i taget. Tänker inte se framåt i framtiden. Hade stora drömmar, som gick i kras på En natt. Så. Nu blir det att leva i nuet.

 

Jag har blivit Moster. Välkommen till världen lilla Fabian. Åhhh. Kul. Äntligen. Mitt andra syskonbarn. *Moster Älskar dig*...

Nej. Nu ska jag väl gå och ta ut Max från toa så jag kan fortsätta städa. Ha en bra dag så hörs vi. Mors.

 


Fredag :):)

Heeeelg. Nice.

Sitter här och lyssnar på lite musik och väntar på att lillsyrran ska klicka så hon kan hoppa in i ducshen. För att sen gå ner och handla lite. Och rasta barnen lite :) Sen blir det väl hem och vika iordning alla byråer med kläder, plocka lite. Skura kanske? Får se hur rastlös jag är. Sen sitter jag hemma och väntar på helspänn för ett mejl om jobb i Norge. Eller samtal :) Dom söker 5 platser så jag sökte väl. Sen ett sommarjobb också sökte jag också där. Hoppas hoppas.

 

En sak jag vill ha just nu mest i hela världen är ett jobb. S. har sagt att jag ska söka jobb överallt. Så det blir och leta. Nu blir det rökpaus :) Kommer in igen sen.

 

Puss Puss


Fy, Vilken natt/morgon.

Usch....

Jag ligger och tittar på en film på Tv 3. Sen hör man Max börjar gny. Jag tänkte: Skit samma. Han kanske somnar om. Sen kommer S. med honom och lägger han hos mig. Han ligger väl vaken i soffan med mig till strax efter 12. Då går jag och lägger mig eftersom han ÄNTLIGEN somnade igen. Då vaknar jag mitt i natten av att Max har ramlat ner från soffan så jag får somna med han i famnen. Sen vid 6 imorse när S. gick upp så är Max vaken och han har såklart nattblöjjan på sig. Den är inte alltid så jävla tom. Då hade han läckt aslite i soffan. OJOJOJ.. Vilket jävla liv det blev. "Du byter aldrig blöjja på ungarna, kan du inte ta hand om dom eller? Ska det vara så jävla svårt? Du tänker alltid bara på att få sova." Jävla. Så han kommer och vara sååååå sur på mig idag. Haha. Inte för att jag är arg eller nå. Vart väl mest chockad över hans påhopp. Haha. Men vad ska jag göra? I fortsättningen ska jag ställa larmet på telefon var 3/h för att gå upp o byta blöjja. Hahahah.. Så jävla löjligt. Min morgon har börjat sååååååååå bra? NOT. Gött och snart vara klar i skolan. Då kan man dra slutsats efter det. Vad jag vill göra med mitt liv. Än är jag inte så gammal. Snart blir det något. Jag känner det på mig. Tredje världskriget börjar vilken dag som helst. Fredag eller Lördag. Det vet jag. Så jag måste vara förberedd på det allra värsta. Eller det allra bästa. Vet man inte. Men något hänger i luften så. Det behöver inte för ER att det handlar om mig o S. Det kan handla om VAD SOM. Nej. Nu blir det och slänga iväg ett mejl till min lärare. Men vi hörs.
Så känner jag just nu att jag skulle vilja vara mot omvärlden. Haha. Puss och Kram på er for now :):)


Ok. Hej.

Det är dom som hoppar på mig :):)

Dags att uppdatera hör man från olika håll, så OK då :)

 

Ja. Idag känner jag mig väldigt förvirrad. Vet inte riktigt vart jag har allting. Ska jag ta steget längre och tänka på refrängen? Ska jag gå här och leva i ovisshet ett tag? Ja, ungefär sånna frågor snurrar runt i mitt huvud. S. får det mycket bättre utan mig i sin tillvaro? Typ, så. Det är lite känsligt idag. Sen saknar jag Min familj. Pappa var här i Lördags till Måndag. Och Lillasyster. Men det är så jävla jobbigt när dom åker igen. Usch, fy, blä. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag måste göra något riktigt jävla radikalt i mitt liv just nu känner jag för att det ska hända något. Visst. Snart klar i skolan. Men sen då? Ska jag fortfarande gå omkring här och leva som jag gör, fast med en utbildning i ryggsäcken? Gör det någon skillnad? Nej. Jag behöver BORT. BORT. BORT. Tror jag själv. Men det gör så ont och tänka i den banan. Jag vill till Åland. Bo där med min familj. Mina underbara 3 små. Nära Syster och "Troll". Självklart Brage. Men det är inte bara och flytta. Jag ska ha jobb och bostad också. Det fixas ju säkert på en pisskvart. Vill inget hellre än att leva mitt liv med S. heller. Men han lämnar ALDRIG Hällefors. Inte nu när han har nytt jobb som han trivs asbra på. Då blir det jag som får flytta. Om jag vill förflytta mig.

Skit i mina jävla problem. Jag tänker inte.

 

Något som är positivt är att jag VILKEN dag som helst ska blir Moster. Den dagen blir jag överlycklig. Avundsjuk. Vill med ha :( Får försöka övertala S. :):)
Jag har sökt jobb i Norge. Ska vi se om dom hör av sig.. *Hoppas*. Jag ska läsa till mitt körkort också nu. Måste fan ha det. Men det blir privatist då. Tänker inte skriva in mig på körskolan och betala en massa pengar. Körlektioner kan jag ta där. Men inte teori. Då blir det för stor press. Ska fråga min syrra F. om hon kan skicka upp sina böcker och skivor så jag kan få låna dom. Då räknar jag med att jag har mitt körkort inom ett år om jag börjar NU. I feb. Fan vad fri man blir då.

Nej. Nu får jag avrunda. För denna gång. Jag måste ner och starta eldningen. Sen lite småplock och tvätta.

Ha en bra dag så hörs vi :):)

Puss / Johanna.


RSS 2.0