Härlig Roadtrip :)

Hej Hej !!

Nu är vi Kalmar. Hos Lillasyster Fanny. Sen imorgon ska vi till Skåne. Begravning :(
Fan vilken rolig resa vi har haft idag då... Shit. Bra hög musik,  striptease, god mat, mycket skratt :)
Bara syskon.  Inga barn. Jag har köpt kläder till Maxen idag. Han har fått en Jacka :) Han blir en fiiiin prins. Så sen blir det hemfärd imorgon kväll. Kommer hem till Pappa onsdag natt. Sen ska jag hämta min kille torsdag. Sen åka hem. Till min underbara Man, min underbara Stora Prins. Min vackra Sessa. Gud vad jag saknar doooooom. Nu är det min favvoporno på tv. Gordon Ramsey. Åhhh. Me like.. Nej. Nu ska jag umgås. Kan kanske skriva en rad imorgon igen. Sov gott alla.

LOVE u Stefan..

PussKram


Tisdag.. Hela dagen.

Den här dagen har varit ganska skön faktiskt. Lugn, fint väder, fram tills nu. Längtar tills på Söndag. Då ska jag och Maxen till Sthlm. Träffa gammelmoster.. Hehe.. Sen på tisdag blir det roadtrip till kalmar, hässleholm, stockholm. Bara brudar i bilen. (syskon).. Stefan skulle handla på vägen hem från jobbet också. Får se vad det blir för spännande idag. Jag har gått ner 6 kilo på 3 v. Kom på igår när jag vägde mig sist. Så om 4 kilo så har jag gått ner 10 kilo på 3 v. Superdiet? Sluta ääääät. Hehe. Nerå. Men mår man illa av att äta mat så blir det så. Jag har fan pluffsat på mig bra mycket. Ser ut att vara i 4-5 månaden ungefär. usch. Hemsk tanke. Ska plugga lite idag också. Så man kan skicka in den här kursen och ta nästa. Jag vill blir klar så jag kan ansöka till Sjöbefäl. Vet inte än om jag ska läsa till Sjökapten eller Sjöingejör. Det får framtiden visa..... Ne. Nu har jag ett gnälligt litet barn som kommer krypandes. Dax och ge han välling och lägga han  i sin säng.

Puss och Kram på alla !

P.S Carpe Diem.

Mina fina !

value="http://www.youtube.com/v/NQS3CsFFnqE&hl=sv&fs=1">

Ja. Ni kanske har rätt (:

Det kanske är dags att uppdatera lite. Jag har inte vart inne på bloggen på ett bra tag. För min farbror gick bort den 14 Mars så jag har suttit hemma och nästan deppat ihop. Ska på begravning nästa Onsdag :(

Menmen. Jag måste skärpa mig tror jag :) *prosit*, Shit, jag har fått nysattack. Bara 2 gånger hittills i inlägget. Kanske allergisk. Jag ska få träffa alla i min familj på samma gång. Det har nog inte hänt på flera år tror jag. Bara Mamma som inte kommer. Men alla syskon och Pappa. Kuuuul. Snart blir det regn, för er som inte visste. Det behövs. Är det någon som vill offra sig att styla min blogg? Den jag har typ, suger. Den är astrist. Vet bara inte vart man ska vända sig. Jag vet vad jag ska ha för utseende och allt. Men inte vart jag ska vända mig. Snart ska Johanna laga mat åt sin familj.

Jag har gått ner 5 kilo på 4 dagar. Asskönt. Men på fel sätt. Jag har typ tappat aptiten. Det är inget gott eller kul att äta längre. Man mår bara dåligt av att vara mätt. Ont i magen, trött. Sen får man en "babymage". Alla jag känner frågar om jag är gravid igen. Kul liksom. Ska gå bort till Tassen sen också. Man får ju inte glömma att nämna honom i bloggen. Han är ju nästan en av mina närmsta vänner. Hahaha.. Han förföljer en bara. Sen tränger han sig på. Dålig stil. Hans Pappa får fostra honom bättre. Nej. Hej då Världen from now.

See u all..


Skönt

Äntligen över !!

Nu är Påsken över och allt folk är ute. Nu är det bara Jag, I, och barnen. Oliver kommer hem idag också :) Påsken var lyckad. Mycket fylla och mycket illamående Hihi. Men vissa blir så iskalla och tuffa när dom råkar ha lite besök. Men men. Det får stå för dom. Och ÄNTLIGEN fick man träffa S också. Hon såg ju inte alls ut som jag hade föreställt mig. Men så är det alltid. Jag vill veta om jag får jobbet. Går och trampar på tårna i det här huset. Måste här ifrån snart alltså. 

Saknar...

Gud vad man saknar sina gamla vänner alltså. Alla har försvunnit för att man väljer att flytta till landet. Och skaffar barn. Man vet vilka som är ens vänner. Det är skönt iaf. Saknar hela min familj. Dom bor BARA 30 mil + från mig. Shit vad ungarna skriker. Max ska ha välling, Jossan nyponsoppa. Mitt huvud pallar inte. Jag är trööööött.

PussKram

Påsk !

Weiii !!

Pappa kommer idag :):) Kanske Janne (Fusken) och kanske Olli. Weiiii. Men underbara vädret som dom har lovat ? Vart är det ? *tittar upp mot himlen* Fan, så ska man bli tjock också. Påsk innebär MASSOR med mat. Jansson, buttkullar, korvar, usch. Det växer i munnen på mig när jag tänker på allt. Men man får göra det bästa av situationen. (:
Nu ska jag gå och göra mig 2 mackor. Hörs seeeen... Todilooo !


Bye !

Skönt.. (:

2 dagar kvar !

sen kommer min Pappa, syster, lillebror, systerdotter, en gammal granne, och två vänner till Pappa. Dom ska fira påsk här. Gud vad kul. vi blir bara 17 st här udner påsk. Kanske fler :)
Men det blir bara mina barn + ett till. Så dom får väl underhålla varandra :)
Fint väder. trallalala. Har faktiskt på mig kjol idag. Det du. Händer kanske inte allt för ofta. Sen ska jag släppa ut den där Världsberömda Tassen också. Som jag snart har tagit hand om i ett år. Tjockiskatt :):)
Snart är snön borta. Kan det bli bättre? Ja, idag är jag glad. Bara för att man ser fram emot nåt. Då blir det så. Sen är jag nervös för jobbet som ska ringa. Hoppas på det bästa, såklart. Skulle inte vara helt fel att vara en sommar i Sthlm. En hel sommar dessutom. Göttgött. Aja. Nu ska jag gå och spy tror jag :) Är proppmätt. Har ätit en halv baguett. Proppmätt.

Hörs sen Puss Puss

Love u All !

Kan man söka hjälp någon stans?

JAG PALLAR INTE !

Alltså shit. Jag är ett vandrande åskmoln. Men så fort jag skriver här i Bloggen så mår jag bättre efteråt. Det är ganska skönt. Men jag HATAR allt vad Hällefors är. Jag vill härifrån. Man blir juh deprimerad bara av att veta att man ska vara här i en hel dag till. Kan inte bara jobbet ringa och säga att jag har fått det ? Det skulle göra mig SÅÅÅÅ glad alltså. Då skulle jag se fram emot att varje dag är närmre frihet, ro i kroppen. Allt. Kommer att må som en gudinna när jag kommer därifrån. Risken är nog att jag inte ens vill därifrån sen när det börjar närma sig dagis och tråkig jävla höst i Hällefors. Aja. Nu blir det dags och gå och hämta Lillsnutta på dagis. Skriver någon positiv rad senare.

Hum..

Som vanligt !

Ska Johanna beklaga sig lite. Det finns visst folk som tar förgivet att allt bara fixas av sig självt. Bara ta för givet allt. Så irreterande. Jag vill boooort. Samla lite ny energi. Sen finns det vissa som påstår sig vara vänner. Men bara på deras villkor tydligen. Varför ? Det finns ett par st. Bara för att man inte är hemma så kan man höra av sig ändå. Och itne vara någon bitch när man frågar vad Den gör. Sånna här småsaker kan göra mig ganska besviken.


Idag har jag storstädat. Putsat fönster, tvättar, lagat mat.. Tagit hand om "Änglarna". Snart går jag i Ide. Är ju liksom bara människa.   Ska sluta beklaga mig. Sånt är inte roligt att läsa om.

Jag vill ha sommar. Snälla. KOM !! (: I sommar ska jag bara vara i Sthlm om allt går min väg villsäga. Ska sitta på Djurgården med Pappa o syskon o Vänner och spela kubb o dricka vin. Bara mysa. Gå på Gröna Lund tills jag spyr på det. Åka skärgårdsbåt. Lukta på Skärgårdsbris. Dricka en jävla massa öl ! (: Inte helt fel. Vara ute sent på kvällen. Hihi. Jag vill ha en nallebjörn. Vem ställer upp ?  ;);)  Love  GUESS ??

Love. Ciao.

Hallåj

Underbara dag!

Den har börjat bra. Solen skiner, ska snart träna (inomhus). Nu blir det hårda tag. Jag har blivit så jävla tjock. Ser ut som jag är gravid. Alla jag kände som jag mötte i Sthlm frågade om jag var gravid. Så nu blir det STENHÅRT.... Jag röker ju inte längre så. Så det blir inga problem. Och dricker jag inte alkohol så slipper jag röka helt. Smart va ? =)
Jag är lycklig idag. Vet inte varför. Pappa kommer nästa helg =)=) Min bästa pappa. Han är nog min stora förebild. Finns ingen bättre Man i mitt liv än Han. Och min syster opererade sig i Onsdags. Allt är jättebra. Hon är lite öm, men konstigt när man har 7 hål i magen. Då hade jag också haft ont. Jag är såååå stolt över henne. Så K. undrar du någonting kan du få ringa henne sa hon. M I N   F A M I L J   Ä R    D E N   F I N A S T E  ! !

Jag väntar på samtal från Sthlm också =) Nu börjar jag bli lite nervös ang. jobbet. Jag säger varken Bu eller Bä. Jag har inte så stora förhoppningar. Nej. Nu ska jag göra lite nytta här i HÄRLIIIIGA Hällefors.. Hahahahahha. Nej, dfet är inte 1/4 idag! Synd.

MoiMoi

Håller en tumme.

Idag är dagen O !!

Mina kära storesyster ligger just nu på Operationsbordet. Har gjort det i 15 min. Hon gör en Gastro Bypass.
Shit, trodde inte det skulle kännas så här jobbigt. Jag är ju nära gråten så fort jag tänker på henne. Min pappa ska ringa sen när Hon är klar. Hennes kompis skulle ringa till han sen. Men den tar ett par timmar. Så det här kommer vara dom längsta timmarna i mitt liv tror jag :(

Hörs sen..

RSS 2.0